Rekreacija za velike i male na zagrebačkom Bundeku

dm utrka

Rekreacija za velike i male na zagrebačkom Bundeku

Veliko sportsko i obiteljsko događanje – dm ženska i babybonus utrka – održat će se u subotu, 7. lipnja s početkom u 16:00 sati na zagrebačkom Bundeku. Prilika je to za velike i male sportaše, rekreativce i profesionalce, da testiraju svoju tjelesnu pripremljenost i odaberu aktivni životni stil za cijelu obitelj.
Nakon zajedničkog zagrijavanja koje će u ritmu sambe predvoditi instruktori Plesnog centra Zagreb, u 17:30 započet će babybonus utrka za mališane do 6 godina. Zatim će se u 18.00 sati održati treća po redu rekreativna utrka s ciljem promicanja aktivnog načina života. Za one koji se žele natjecati utrka za nagrade počinje u 18:30 sati. Nakon službenih utrka, u 19.30 sati organizirana je plesna rekreacija uz vodstvo grupe Colonia.

Uz sportske sadržaje, posjetitelje očekuju i besplatni dermatološki pregledi koje je dm organizirao u suradnji s Hrvatskim dermatovenerološkim društvom, kako bi podsjetio na važnost sigurnog uživanja na suncu.
Detalji o prijavama i programu nalaze se na internetskoj stranici dm-a, a prijave su moguće i na dan utrke na Bundeku, na štandu Udruge Crveni nosevi. Sav prihod od kotizacija, 100 kuna za žensku utrku i 50 kuna za babybonus utrku, namijenjen je Udruzi Crveni nosevi koja se bavi pružanjem psihosocijalne podrške bolesnoj djeci koja borave u bolnicma.

Prošlogodišnja dm ženska utrka okupila je više od 1700 rekreativnih trkačica. U prvoj babybonus utrci održanoj u Zagrebu, 336 mališana u pratnji roditelja napravilo je svoje prve korake prema razvijanju zdravih navika. Za ovogodišnju utrku, rekreativne i profesionalne trkačice još se stignu dodatno pripremiti uz savjete Renate Sopek koje mogu pogledati na youtube kanalu dm-a.

Objava za medije od: Madison Consulting d.o.o.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)