Održan Urban Surfer party u novouređenom Replay storeu

Održan Urban Surfer party u novouređenom Replay storeu

Održan Urban Surfer party u novouređenom Replay storeu

Uz predstavljanje kolekcije za proljeće/ ljeto 2014., nagrađen najbolji Replay outfit.

U četvrtak, 24. travnja, održan je Replay Urban Surfer party u novouređenom Replay storeu u City Centeru One Zagreb West. Mnogobrojni fanovi poznatog talijanskog branda imali su priliku nabaviti omiljene komade iz nove Replay kolekcije uz nevjerojatnih 30% popusta te okušati sreću u nagradnom natječaju „Re:SURF your style“, u kojem je najbolji Replay outfit nagrađen shoppingom u vrijednosti od 3.000 kuna!

Kroz Replay novitete okupljene je provela Mia Kovačić, a u aktualnim trendovima popularnog talijanskog branda uživala su brojna poznata lica, među kojima i Daniela Trbović, Renata Sopek, Mirna Maras, Ana Miščević, Edita Misirić, Daniel Delale, Nikša Kušelj,  Jelena Glišić, Aleksandar Šekuljica, Ivan Tandarić, Ines Huskić, Andrea Andrassy te Jelena Denona.

Replay kolekcija za proljeće/ ljeto 2014. inspirirana je svijetom surfanja u kojem se čini kao da nema pravila i granica te donosi boje koje uspijevaju uhvatiti sve mjene mora i pješčanih tonova, oblike koji se poigravaju laganim volumenima i tople teksture izblijedjele od sunca i soli. Kao kontrast, pojavljuje se mix underground i street style-a, kožni i metalni bajkerski elementi te army look modernih hipija.

Brojni okupljeni također su imali priliku prvi prelistati svibanjsko izdanje Cosmopolitana, najčitanijeg ženskog magazina na svijetu. Cosmopolitanova zamjenica glavne urednice i urednica mode, Vanja Ljubić, svojim je stručnim okom izabrala najbolji styling koji je nagrađen novim Replay lookom!

Održan Urban Surfer party u novouređenom Replay storeu Održan Urban Surfer party u novouređenom Replay storeu Održan Urban Surfer party u novouređenom Replay storeu Održan Urban Surfer party u novouređenom Replay storeu

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)