Veliki koncert klape Cambi u Domu sportova

klapa-cambi

Veliki koncert klape Cambi  u Domu sportova

Ovog vikenda zagrebačku publiku je svojim nastupom u Domu sportova  oduševila klapa Cambi iz Kaštel Kambelovca.  Uz dalamatinski ugođaj i kulisu, klapi Cambi su se pridružili gosti Massimo, legendarni Arsen Dedić, te slovenska pjevačica Nuša Derenda.

Na odličnom koncertu publika se zabavljala dva sata, a klapa Cambi je izvela uz svoje pjesme i neke najveće dalmatinske hitove.

Klapa Cambi se oduvijek trudila postavljati nove standarde i njihova zasluga za popularizaciju klapske glazbe je ogromna, jer su krajem devedesetih godina obradama kultnih autorskih pjesama Gibonnija i Harija Rončevića pokazali novim mladim generacijama svu ljepotu klapskog pjevanja, dali novu dimenziju obrađenim pjesmama i zainteresirali mlade.

Osvojili su pet puta klapski festival “FDK Omiš”, osvojili sve nagrade i na drugim klapskim festivalima i onda u potrazi za novim glazbenim pravcima počeli snimati nove pjesme i sa njima postigli nove velike uspjehe. U klapi se promijenilo nekoliko generacija, a ova zadnja generacija nas je od 2007. zadivila nizom uspjeha, osvojenim festivalima, osvojenim Porinima, nagradama za Hit godine itd.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)