Joško Čagalj Jole najavljuje tulum za pamćenje

jole

Joško Čagalj Jole najavljuje tulum za pamćenje

Splitski glazbenik najavljuje nezaboravan koncert u jednom od najljepših gradova svijeta Dubrovniku. Domaće uživo Narodnog radija i Culture Club Revelin, u suradnji sa studentskim zborom, ove subote 22. ožujka 2014. najavljuju veliku feštu. Duša od papira, Nosi mi se bijela boja, Čaša vina, Jednina i množina, Kamatarka, ali i nove glazbene uspješnice, poput velikog ovosezonskog hit singla Bailando solo samo su neke od pjesama koje će Jole izvesti sljedećeg vikenda dubrovačkom Revelinu.

”Kada je riječ o mojim koncertima nastojim godišnje posjetiti jedan grad najviše tri puta. Nisam dugo bio u Dubrovniku i znam da će to biti jedan dobar, otkačen koncert i tulum. Zaželio sam se svojih prijatelja i predivne dubrovačke publike, jedva čekam da se ponovo vidimo!“ – izjavio je glazbenik Joško Čagalj Jole ususret koncertu u Dubrovniku koji je ovih dana jako zaposlen: “Pripremamo nove pjesme, nove suradnje i siguran sam da će se mojoj publici jako svidjeti. Čeka me radno ljeto, puno koncerata i puno novih dobrih pjesama!“

S prvim nastupima po splitskim klubovima Jole je krenuo 1988. godine, a se već tada pokazao kao izvrstan showman i zabavljač, a u nekoliko navrata svirao je u pratećem bendu Tedija Spalata, Dražena Zečića i Vinka Coce. Na jednom od tih mnogobrojnih nastupa zapazio ga je i Tonči Huljić. Zajednička suradnja donosi brojne hitove koji osvajaju radijski eter i pune klubove i dvorane diljem regije. Nedavno je izdao singl 100 godina samoće koji je na prvu osvojio Joline mnogobrojne obožavatelje, a zatim i top liste i plesne podije. Svih ovih godina Jole je došao na glas ponajboljeg zabavljača u Hrvatskoj, a zajedno sa svojim bandom uveseljava brojne proslave, fešte i koncerte, stoga ne sumnjamo da će i ovaj put raspjevati Dubrovčane i pripremiti odličnu zabavu.

Domaće uživo Narodnog radija ove godine najavljuje vrhunske i samo najbolje koncerte diljem Hrvatske. Nakon prave dvodnevne poslastice uz neponovljivog i bezvremenog Mišu Kovača i Ivanu Kovač u Zagrebu, Valentinovo je u Zadru obilježio Mladen Grdović. Crvena jabuka ispunila je Lisinski, a Tomislav Bralić i klapa Intarade te klape Maslina i Šufit uljepšali su Dan žena u varaždinskoj Areni.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti u pretprodaji po cijeni od 40 kn, a na sam dan koncerta po cijeni od 70 kn. Culture Club Revelin svoja vrata otvara u 23 sata. Više informacija o koncertu možete saznati na službenoj stranici kluba http://www.clubrevelin.com/

Objava za medije od: SELECT PR za NARODNI RADIO

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)