Radostan dječji osmijeh za sreću vaterpolo reprezentativaca

Radostan djecji osmijeh za srecu vaterpolo reprezentativaca

Radostan dječji osmijeh za sreću vaterpolo reprezentativaca

Prekrasna slika iz Šibenika putuje Hrvatskom. Radostan dječji osmijeh šibenskih mališana iz dječjeg vrtića Jutro raznježio je vaterpolo reprezentativce koji sutra u Šibeniku igraju utakmicu FINA Svjetske lige protiv aktualnih svjetskih prvaka Mađara. Djeca su s oduševljenjem primila vaterpoliste koji su ih tom prigodom darivali prigodnim poklonima.

“Presretan sam i počašćen što su nas ovi divni mališani danas primili u vrtiću Jutro. Njihova pozitivna energija i misli bit će nam dodatni poticaj za sutrašnju vrlo važnu utakmicu. Dali su nam čak i savjete kako pobijediti Mađare, a veselim se da će nas bodriti i s tribina!” – izjavio je reprezentativac Ivan Buljubašić.

Reprezentativci su mališane darivali prepoznatljivim vaterpolo kapicama, ulaznicama za utakmicu i fotografirali se za uspomenu. Mališani su im priredili dirljivi doček uz pjesmu, udijelili im savjete kako pobijediti Mađare ali ih i ispitali o mnogim zanimljivim detaljima u vaterpolu.

“Naši novi prijatelji danas su bili odlični domaćini. Ovaj posjet me vratio u moje dane provedene u vrtiću i zaista sam primio mnogo dobrih vibracija od ovih maišana, a dali su mi i dobre savjete kako bolje igrati!” – izjavio je igrač Hrvatske Ante Visković i dodao: “Zahvaljujem Šibenčanima na prekrasnom dočeku i pozivam sve još jednom da nam se sutra pridruže na bazenu Crnica i bodre nas u izrazito teškoj utakmici!”

Hrvatske reprezentativce primio je i gradonačelnik Grada Šibenika Željko Burić koji im je zaželio dobrodošlicu u ovaj prekrasni grad i sreću u sutrašnjoj utakmici.

Za hrvatsku vaterpolsku reprezentaciju u sutrašnjoj utakmici FINA Svjetske lige protiv Mađarske igrat će golmani: Marko Bijač i Ivan Marcelić, centri Nikša Dobud i Luka Lončar, bekovi Andro Bušlje, Ivan Milaković i Ivan Buljubašić, vanjski igrači Anđelo Šetka, Ante Visković, Kristijan Milaković, Sandro Sukno, Luka Bukić, Ante Vukičević, Antonio  Buha, Paulo Obradović i Petar Muslim.

Objava za medije od: SELECT PR za HVS 2014.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)