Mario Valentić Vam otkriva kako biti originalan

BUDI_ORIGINALAN

Mario Valentić Vam otkriva kako biti originalan

Vrijeme blagdana mnoge muškarce stavlja pred vječno pitanje – što kupiti svojoj dragoj? U moru dobrih starih parfema, uokvirenih slika, albuma, nakita i sl. vikend posvećen samo njoj, i to u Dubrovniku, pravo je osvježenje.

U današnje vrijeme kada je svima sve dostupno, kada je izmišljeno sve što se može izmisliti i kada je u godini toliko prilika za poklanjanje da ste „ispucali“ sve moguće i nemoguće ideje za najbolje i najprikladnije poklone teško je iznenaditi nekoga. Ovdje nastupa Mario! Jedan od najpoznatijih hrvatskih fitness trenera u Hrvatskoj otkriva Vam kako ćete iskoristiti sve ono što žene muči u svakodnevnom životu kako biste im priuštili poklon za pamćenje.

U velikoj blagdanskoj kampanji festivala La Femme Mario Valentić nudi savršeno rješenje svih Vaših predblagdanskih muka – zašto ne biste Vašu bolju polovicu poslali na festival za žene? Većina žena nema vremena za slobodne aktivnosti, za druženja s prijateljicama, za putovanja, opuštanje i sl. Sve joj to možete pokloniti ulaznicom za La Femme festival u Dubrovniku. Vikend ispunjen brojnim raznovrsnim dnevnim radionicama sa zabavnim večernjim programom ženama daje priliku da se opuste, zabave i nauče nešto novo i to ne samo o plesu i fitnessu kao što to obično biva, već i o hodanju na visokim potpeticama, šminkanju, plesu na šipci, striptizu, itd.

Prvi La Femme festival odvijat će se 10.-14. travnja u hotelu Valamar Lacroma u Dubrovniku. Za više informacija o samom festivalu te o cijeni karata potražite na www.lafemmefest.com.

Objava za medije od: Salsa Adria produkcije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)