Zagrebački duhovi Božića

bozicni_razgled_zagreba

Zagrebački duhovi Božića

Radionica popularnog obilaska glavnog grada Opsjednuti Zagreb udružila je snage s radionicom Djeda Mraza i stvorila novi zimski razgled Zagreba pod nazivom Zagrebački duhovi Božića.

Svake subote od 30.11. do 21.12. s početkom u 10 i 12 sati obilazimo Zagreb u potrazi za Božićnim duhovima Prošlosti, Sadašnjosti i Budućnosti. Kao i kod svih naših obilazaka, otkrivamo manje poznate činjenice o Zagrebu, ovaj put vezane uz blagdansko razdoblje i zimu, prizivamo sjećanja i širimo granice uobičajenih turističkih razgleda grada.

Razgledi na hrvatskom jeziku polaze s Britanskog trga. Redovna cijena je 50 kn, ali oni odjeveni u „Božićno ruho“ (dovoljna je kapica Djeda Mraza), izdvojit će samo 35 kn. Djeca do 10 godina plaćaju 1 kn. Razgled traje oko 1,30 h. Broj mjesta je ograničen pa je potrebno najaviti dolazak mailom na info@secret-zagreb.com ili putem  web stranice hr.secret-zagreb.com.

Ovi razgledi dio su projekta Secret Zagreb Walks koji se sastoji od nezavisnog istoimenog bloga o Zagrebu i alternativnih turističkih razgleda u organizaciji obrta Kazivačica.

Objava za medije od: Secret Zagreb Walks, obrt Kazivačica.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)