U Rijeci održana revija LINK-a i prvi zajednički glazbeni nastup Semente Rajhard i Vande Winter

Sementa Rajhard i Vanda Winter

U Rijeci održana revija LINK-a i prvi zajednički glazbeni nastup Semente Rajhard i Vande Winter

Riječki shopping centar, Tower Centar Rijeka (TCR),proslavio je svojih prvih 7 godina. Slavljenički ugođaj bio je u već tradicionalnom znaku glazbe i mode, manekena, glumaca i snažnih imena modnog svijeta. Posebnost je svakako bio ekskluzivniglazbeninastup dvaju kvalitetnih ženskih vokala.

Vanda Winter i Sementa Rajhard, glavne glumice popularne domaće tv serije “Stella”, održale su tom prigodom zajednički koncert, a na njihovomglazbenom repertoaru pronašli su se prepjevi poznatih domaćih hitova koje su do sada Vanda i Sementa izvodile isključivo u seriji “Stella”.  S hitovima poput “Odjednom ti”, “Ostani”, “Hajde da ludujemo”, “Lijepa bez duše”, te uz naslovni istoimeni hit iz serije “Stella”, u jednosatnom glazbenom doživljaju, Vanda i Sementa, stvorile su jedan poseban doživljaj i u potpunosti su očarale riječku publiku.
U modnom dijelu večeri, pažnju posjetitelja na shopping katovima privukla je modna revijaproslavljenih domaćih dizajnera, odnosno modnog dvojca LINK, iza kojeg stoje imena Zoran Mrvoš i Ogi Antunac. Oni su za ovu rođendansku prigodu odjenuli manekenke iz riječkog studija Glamur  u najnoviji asortiman proizvoda iz kolekcije brendova koji se nalaze u Tower Centru Rijeka, a sve su posjetitelje i dodatno oduševili revijom svojih zajedničkih modela iz nove kolekcije koju su prikazali na ovogodišnjem Fashion.hr-u.

Uz veliku rođendansku tortu, bezalkoholne koktele i kolačiće, slavljenička večer bila je u znaku vrtoglavih popusta, te su svi kupci Centra u sklopu Late Night Shoppinga imali prilike sudjelovati na najpovoljnijoj kupnji u gradu i popustima između 10% i 70%, što je u konačnici izazvalo posjećenost Centra iznad svih očekivanja.

Uz dobru zabavu osvajali su i bogate nagrade, te je izvučen dobitnik velike nagradne igre koja je bila namijenjena svim korisnicima Golden Tower Carda, čija je glavna nagrada novi automobil, Ford Fiesta.

O Tower Centru Rijeka
Tower Centar Rijeka raspolaže sa više od 125.000 kvadratnih metara površine na kojima se nalazi više od 150 trgovina i 7 megastora.Centar tijekom godine posjeti oko 5 milijuna posjetitelja iz Rijeke i regije, te se ubraja među najposjećenije shopping centre u Hrvatskoj. Tower Centar Rijeka također je i jedini centar u Hrvatskoj koji svojim kupcima nudi loyality karticu. Ona se može koristiti u svim trgovinama centra i na taj način nagrađuje svoje vjerne kupce. Kupnja s Golden Tower Cardom vrijedi više.

Objava za medije od: AKTERPUBLIC

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)