Hanka Paldum u zagrebačkom klubu Madisonu

hanka paldum 01

Hanka Paldum u zagrebačkom klubu Madisonu

Bosanskohercegovačka glazbena zvijezda ove će subote, 09.11.2013. od 21 sat održati koncert u novom biseru zagrebačke gastro ponude i zabave a uz prepoznatljive hitove koji nas prate već godinama poput Ali pamtim još, Zelene oči i Voljela sam voljela očekuju nas vrhunske glazbene i gastro poslastice koje će zagrijati atmosferu do ranih jutarnjih sati.

Hanka Paldum je bosanskohercegovačka glazbena zvijezda rođena 1956. godine u Čajniču. Talentirana glazbenica već je u prvom razredu osnovne škole pjevala u zboru i samostalno nastupala na raznim školskim priredbama. Prvi album objavila je 1975. godine a potom velikim hitom Voljela sam voljela dobila Oskar popularnosti za pjevačicu godine. Nakon toga nizala je uspjeh za uspjehom snimivši brojne hitove koji se do danas pjevaju diljem regije. U karijeri je izdala više od 20 albuma.

Vruću zagrebačku noć uz Hanku Paldum upotpunit će atraktivan ambijent, vrhunske gastro delicije i brojna iznenađenja koja nas u subotu očekuju u novouređenom interijeru popularnog zagrebačkog kluba i restorana. Madison, nova zvijezda zagrebačke gastro i ponude zabave pravo je osvježenje, a gostima pruža višeosjetilno iskustvo prožeto domaćom kuhinjom s naših prostora pripremljenom prema receptima naših baka. U ugodnom ambijentu na više od 400 kvadrata, uz vrhunske delicije balkanske kuhinje, svakog tjedna doživite nezaboravne trenutke uz vrsne glazbenike.

Objava za medije od: SELECT PR za Madison 2013

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)