Pridružite se projektu – Pokreni se

pokreni se

Reprezentativac Nikica Jelavić poziva Vas da se pridružite projektu – Pokreni se

Hrvatski nogometni reprezentativac i igrač engleskog Evertona, podržao je projekt Pokreni se i pozvao sve da se priključe u jednom od gradova kontinenta!

“Podržavam projekt Pokreni se i pozivam sve da nam se pridruže u jednom od gradova kontinenta ove jeseni i zime! Redovitim vježbanjem ćete poboljšati vlastiti zdravstveni status, osjećat ćete se bolje i sretnije!” – izjavio je nogometaš Nikica Jelavić.

Kontinentalna turneja Pokreni se počinje ove subote, 12. listopada u 10.00 sati u osiječkoj dvorani Gradski vrt, koja je organizirana u suradnji s Gradom Osijekom i Zajednicom sportskih udruga grada Osijeka, te gradskim savezom za sportsku rekreaciju Sport za sve.

Stručnjaci Kineziološkog fakulteta iz Zagreba Vas pozivaju da se prijavite na www.pokrenise.hr i na taj način osigurate sudjelovanje u zajedničkom vježbanju u pet gradova kontinenta Osijeku, Krapini, Karlovcu, Varaždinu i Slavonskom Brodu. Vaš dolazak biti će nagrađen poklonima poput KOZMO prostirki za vježbanje, magazina Men’s Health, vode  Jana i drugim iznenađenjima.

Projekt Pokreni se nudi nove sadržaje, po prvi puta stručnjaci Biotreninga na vježbačima će provesti besplatnu dijagnostiku, temelj i početak svakog vježbanja. Predavanje iz područja nutricionizma uz brojne zanimljive testove održat će nutricionistkinje iz Definicije hrane.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)