10. Velesajam kulture od 10. do 12. listopada

danijela trbovic

10. Velesajam kulture od 10. do 12. listopada

Jubilarni 10. Velesajam kulture održat će se u zagrebačkom Studentskom centru od 10. do 12. listopada. Ulaz na sva događanja je besplatan.

Ovogodišnji Velesajam kulture napravljen je u suradnji s udrugom PMS! U tri festivalska dana, održat će 11 radionica, 5 predavanja te okruglih stolova, 3 koncerta, 2 DJ večeri, jednu modnu reviju, jednu predstavu za djecu, jednu Književnu večer te dane Otvorenog ateljea, u sklopu kojeg će se predstaviti niz mladih kreativaca.

Za svoj deseti jubilarni rođendan, Velesajam kulture stavlja naglasak na promoviranje zdravog načina života. Kako bi naše tijelo bilo zdravo i pokretno, za petak, 11. listopada, pripremili su pregršt radionica. Radionicu bokwa fitnessa, cardio plesnog programa koji je osvojio svijet, radionicu shiatsu masaže te radionicu hula hoopa. Ambasadorica zdravog života, pjevačica Ivana Banfić na festival  stiže s extreme fitnessom. Riječ je o novom načinu vježbanja, prilikom kojeg koristimo isključivo vlastitu snagu i težinu tijela.

Na subotnjoj nezaobilaznoj Eko reviji u službi mode u 20 sati, odjeću i modne dodatke naših dizajnera Ivane Popović, Druida, Robantica, Mie Jaše, Petre Puž i The Baga nosit će poznate osobe iz svijeta kazališta, mode i showbizza-a, poput, Ive Šulentić, Iskre Jirsak, Danijele Trbović, Aleksandre Grdić, Kristijana Ugrine, Nikše Marinovića , Dore Lipovčan itd…

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)