Uvijek u trendu uz „Avenue Fashion & Style“

Uvijek u trendu uz „Avenue Fashion & Style“

Uvijek u trendu uz „Avenue Fashion & Style“

U Avenue Mallu Zagreb održana je press konferencija povodom predstavljanja novog časopisa Avenue Malla “Avenue Fashion & Style”.

Konferenciju za novinare vodila je Tatjana Jurić koja je najavila službeni početak ljetne sezone uz “Avenue Fashion & Style”. Direktorica marketinga Andreja Galovec Vodopija istaknula je: “Avenue Mall Zagreb ide u korak sa svjetskim trendovima i trudi se za svoje posjetitelje uvijek iznova pripremiti nešto novo jer najvažnije nam je da oni budu zadovoljni. Ovaj časopis će naše posjetitelje i kupce informirati o svim aktualnostima u centru i olakšati im odluke kada je u pitanju shopping. Želimo im dati nove ideje i približiti im našu ponudu. Posebno iznenađenje za sve čitatelje i posjetitelje centra su kuponi s fantastičnim popustima koji će ih čekati u svakom broju časopisa”.

“Avenue Fashion & Style”, svojevrsni shopping vodič, izlazit će jednom mjesečno, a sadrži sve novosti i aktualne trendove iz područja mode, ljepote, uređenja doma te brojne korisne informacije. Avenue Mall Zagreb vam na tridesetak stranica poklanja prave modne poslastice. Časopis odiše elegancijom, primamljivog je dizajna i nudi vam mnoštvo osvježavajućih ideja i zanimljivosti. Svoj “Avenue Fashion & Style” primjerak možete pronaći u posebno označenim stalcima u centru. Zbog izrazite ekološke osviještenosti, časopis je tiskan na ekološkom papiru.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)