LJEPOTA 

Preskakanjem obroka usporavate metabolizam
Ako cijeli dan postite ili se izgladnjavate tijekom dana, to ne samo da vodi prejedanju navečer, nego i usporavanju metabolizma...

Preskakanjem obroka usporavate metabolizam

 

Ako cijeli dan postite ili se izgladnjavate tijekom dana, to ne samo da vodi prejedanju navečer, nego i usporavanju metabolizma.

Metabolizam se usporava ako preskačete obroke jer ono što jedete tijelo pohranjuje u masnoće umjesto da iskorištava budući da ne zna kada će biti sljedeći obrok, te radi u „štednom“ modu.

Zbog toga izbjegavajte izgladnjivanje po svaku cijenu, jer ono signalizira tijelu da mora štedjeti energiju, te je vrlo učinkovito pohranjuje – u masne naslage na vašem struku i bokovima.

 

Politika privatnosti

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više o pravilima privatnosti i kolačićima koji se pohranjuju.