LJEPOTA 

Kako do uskog struka?
Jaki trbušni mišići i uzak struk san su mnogih ljudi, ali često se događa da im vježbanje ne daje očekivane rezultate...

Kako do uskog struka?

 

Jaki trbušni mišići i uzak struk san su mnogih ljudi, ali često se događa da im vježbanje ne daje očekivane rezultate.

To je zbog toga što ravan trbuh zahtjeva kombiniranje različitih metoda. Naravno, redovito vježbanje trbušnih mišića trebalo bi uključiti sva tri sloja trbušnih mišića. Važno je da ne izvodite vježbe samo za jednu skupinu, nego sve tri.

Također, prehrana igra veliku ulogu. Da biste imali dobro definirane trbušne mišiće, na predjelu trbuha trebate imati što manje masnoća. Preporučuje se prehrana s niskim udjelom masti. Dalje, važno je da održavati metabolizam dobrim jedući pet ili šest manjih obroka dnevno.

Na taj način ćete izbjeći prejedanje, ali i nakupljanje masnoća, jer organizam neće imati potrebu stvarati rezervu.  Prehrana treba biti bogata proteinima iz različitih izvora.

Kombinacija takve prehrane s redovitom tjelovježbom, može pomoći ukloniti masti s predjela trbuha.

 

Politika privatnosti

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više o pravilima privatnosti i kolačićima koji se pohranjuju.