Ljeto s bebom kod kuće

Ukoliko je vaša beba previše mala i ne želite je voditi na ljetovanje nego ostajete kod kuće svakako ćete se morati dodatno potruditi kako bi bebi a i vama bilo ugodno ljeto…

Haljine za prvu pričest – kako trebaju izgledati

Haljine za prvu pričest U većini naših župa običaj je da vjeroučitelji u suradnji sa župnicima pripreme haljine za prvu pričest, koje su zapravo halje. Međutim, nije u svim župama takav slučaj. Ukoliko sami trebate birati haljine, uobičajen su izbor jednostavne bijele haljine. Ipak, morate biti svjesni da će uvijek biti roditelja koji će djeci… Nastavi čitati Haljine za prvu pričest – kako trebaju izgledati

Rebeka – imendan 2021. –

Saznajte na koji datum Rebeka slavi imendan u 2021. godini. – Znate li da slavljenje imendana nije posebno samo za Hrvatsku i okolne balkanske zemlje. Imendan je poseban dan koji se slavi širom svijeta.

Oton / Oto – imendan 2021. –

Saznajte na koji datum Oton / Oto slavi imendan u 2021. godini. – Znate li da slavljenje imendana nije posebno samo za Hrvatsku i okolne balkanske zemlje. Imendan je poseban dan koji se slavi širom svijeta.

Vlasta – imendan 2021. –

Saznajte na koji datum Vlasta slavi imendan u 2021. godini. – Znate li da slavljenje imendana nije posebno samo za Hrvatsku i okolne balkanske zemlje. Imendan je poseban dan koji se slavi širom svijeta.

Vesna – imendan 2021. –

Saznajte na koji datum Vesna slavi imendan u 2021. godini. – Znate li da slavljenje imendana nije posebno samo za Hrvatsku i okolne balkanske zemlje. Imendan je poseban dan koji se slavi širom svijeta.

Leonarda – imendan 2021. –

Saznajte na koji datum Leonarda slavi imendan u 2021. godini. – Znate li da slavljenje imendana nije posebno samo za Hrvatsku i okolne balkanske zemlje. Imendan je poseban dan koji se slavi širom svijeta.

Lea – imendan 2021. –

Saznajte na koji datum Lea slavi imendan u 2021. godini. – Znate li da slavljenje imendana nije posebno samo za Hrvatsku i okolne balkanske zemlje. Imendan je poseban dan koji se slavi širom svijeta.

Kako s djecom proslaviti Dan sv. Patrika

Kako s djecom proslaviti Dan sv. Patrika Svaki mjesec pun je posebnih dana i praznika koje možemo obilježiti s djecom. Naravno postoje popularni blagdani poput sv. Nikole, Božića i Uskrsa ili Dana kruha koje gotovo svi obilježavaju s djecom, međutim mnogi roditelji i odgojitelji se trude obilježiti i druge različite dane s djecom jer ih… Nastavi čitati Kako s djecom proslaviti Dan sv. Patrika

Patrik – imendan 2021. –

Saznajte na koji datum Patrik slavi imendan u 2021. godini. – Znate li da slavljenje imendana nije posebno samo za Hrvatsku i okolne balkanske zemlje. Imendan je poseban dan koji se slavi širom svijeta.

Vladislav – imendan 2021. –

Saznajte na koji datum Vladislav slavi imendan u 2021. godini. – Znate li da slavljenje imendana nije posebno samo za Hrvatsku i okolne balkanske zemlje. Imendan je poseban dan koji se slavi širom svijeta.

Niceta – imendan 2021. –

Saznajte na koji datum Niceta slavi imendan u 2021. godini. – Znate li da slavljenje imendana nije posebno samo za Hrvatsku i okolne balkanske zemlje. Imendan je poseban dan koji se slavi širom svijeta.

Jozo – imendan 2021. –

Saznajte na koji datum Jozo slavi imendan u 2021. godini. – Znate li da slavljenje imendana nije posebno samo za Hrvatsku i okolne balkanske zemlje. Imendan je poseban dan koji se slavi širom svijeta.

Joso – imendan 2021. –

Saznajte na koji datum Joso slavi imendan u 2021. godini. – Znate li da slavljenje imendana nije posebno samo za Hrvatsku i okolne balkanske zemlje. Imendan je poseban dan koji se slavi širom svijeta.

Josipa – imendan 2021. –

Saznajte na koji datum Josipa slavi imendan u 2021. godini. – Znate li da slavljenje imendana nije posebno samo za Hrvatsku i okolne balkanske zemlje. Imendan je poseban dan koji se slavi širom svijeta.

Josip – imendan 2021. –

Saznajte na koji datum Josip slavi imendan u 2021. godini. – Znate li da slavljenje imendana nije posebno samo za Hrvatsku i okolne balkanske zemlje. Imendan je poseban dan koji se slavi širom svijeta.

Eduard – imendan 2021. –

Saznajte na koji datum Eduard slavi imendan u 2021. godini. – Znate li da slavljenje imendana nije posebno samo za Hrvatsku i okolne balkanske zemlje. Imendan je poseban dan koji se slavi širom svijeta.

Aleksandar – imendan 2021. –

Saznajte na koji datum Aleksandar slavi imendan u 2021. godini. – Znate li da slavljenje imendana nije posebno samo za Hrvatsku i okolne balkanske zemlje. Imendan je poseban dan koji se slavi širom svijeta.

Konrad – imendan 2021. –

Saznajte na koji datum Konrad slavi imendan u 2021. godini. – Znate li da slavljenje imendana nije posebno samo za Hrvatsku i okolne balkanske zemlje. Imendan je poseban dan koji se slavi širom svijeta.

Hrvatin – imendan 2021. –

Saznajte na koji datum Hrvatin slavi imendan u 2021. godini. – Znate li da slavljenje imendana nije posebno samo za Hrvatsku i okolne balkanske zemlje. Imendan je poseban dan koji se slavi širom svijeta.

Domagoj – imendan 2021. –

Saznajte na koji datum Domagoj slavi imendan u 2021. godini. – Znate li da slavljenje imendana nije posebno samo za Hrvatsku i okolne balkanske zemlje. Imendan je poseban dan koji se slavi širom svijeta.

Smiljan – imendan 2021. –

Saznajte na koji datum Smiljan slavi imendan u 2021. godini. – Znate li da slavljenje imendana nije posebno samo za Hrvatsku i okolne balkanske zemlje. Imendan je poseban dan koji se slavi širom svijeta.

Vjekoslava – imendan 2021. –

Saznajte na koji datum Vjekoslava slavi imendan u 2021. godini. – Znate li da slavljenje imendana nije posebno samo za Hrvatsku i okolne balkanske zemlje. Imendan je poseban dan koji se slavi širom svijeta.

Veljko – imendan 2021. –

Saznajte na koji datum Veljko slavi imendan u 2021. godini. – Znate li da slavljenje imendana nije posebno samo za Hrvatsku i okolne balkanske zemlje. Imendan je poseban dan koji se slavi širom svijeta.

Longin – imendan 2021. –

Saznajte na koji datum Longin slavi imendan u 2021. godini. – Znate li da slavljenje imendana nije posebno samo za Hrvatsku i okolne balkanske zemlje. Imendan je poseban dan koji se slavi širom svijeta.