Majčinstvo

Kada je prekasno za dijete

Sve više i više žena odgađa roditeljstvo, neke vjerujući da mogu isplanirati rađanje djeteta jednako svoju karijeru…

Prema vjerovanju, tablica iznad, točnije kineski kalendar predviđanja spola djeteta, daje točne informacije kojeg će spola biti dijete, prije nego što se spol može odrediti ultrazvukom ili prenatalnim testovima.

Većina žena i dalje redovito kuha Unatoč pogodnostima modernog života i nedostatku slobodnog vremena većina žena još uvijek radije kuha obroke od samog početka, nego što podgrijava gotova kupljena jela…. Read more »

Očinstvo

Pomozite djetetu da uči

Mozak vašeg djeteta u prve dvije godine se razvija brže nego i u jednom životnom razdoblju, zbog toga svako ohrabrenje i poticaj s vaše strane pomoći će mu da svoje…

Znanstvenici kažu da žene prema izrazima lica mogu protumačiti želi li muškarac dijete…

Naravno ne postoji idealno vrijeme za postati otac…

Bonton

Pravilno korištenje pribora za jelo

Način na koji se čovjek ponaša za vrijeme jela mnogo govori o njemu i smatra se osnovnim mjerilom njegovog ponašanja…

Muškarac u muškom društvu može se ponašati dosta slobodnije u restoranu, nego kada tamo odlazi u društvu žene…

Kompot – jede se manjom desertnom žlicom…

Dijete u formi

Zdrave namirnice pune kalorija za izbirljivu i mršavu djecu

Zdrave namirnice pune kalorija za izbirljivu i mršavu djecu

Iako je debljina sve veći problem kod djece mnoge majke se suočavaju sa suprotnim problemom, izbirljivom djecom koja ne žele jesti…

Samo 3% darovite djece iskoristi talent Iznimno talentirana djeca nisu rijetkost, ali su rijetki oni koji prepoznaju i iskoriste talent koji imaju, navodi se u novim znanstvenim istraživanjima. U jednoj… Read more »

Debljina s četiri znači boležljivost cijeli život Roditelji koji misle kako su njihova debela djeca slatka, takvim stavom ugrožavaju djetetovu budućnost tvrde znanstvenici. Pretila djeca cijeli život osjećaju posljedice roditeljskog… Read more »

Pokloni i posebne prilike

Pokloni za djecu

Pokloni za djecu prema dobi

Pokloni za djecu do 18 mjeseci…

Prijedlozi poklona za djecu za sv. Nikolu

Prijedlozi poklona za djecu za sv. Nikolu

Kako samostalno izraditi ukrase za bor

Dječje ideje za rezbarenje bundeva za Halloween – Noć Vještica

100 najboljih igrački za djecu od 1 godine

Imena

Imena za djecu prema katoličkom kalendaru

Imena za djecu prema katoličkom kalendaru

Popis svih imena za djecu koja se nalaze u katoličkom kalendaru po datumima, uz listu najpopularnijih katoličkih imena za djecu. Najpopularnija katolička imena u Hrvatskoj u 2020, 2019, 2018. i 2017. za dječake i djevojčice

Saznajte na koji datum Denis slavi imendan u 2020. godini. – Znate li da slavljenje imendana nije posebno samo za Hrvatsku i okolne balkanske zemlje. Imendan je poseban dan koji se slavi širom svijeta.

Saznajte na koji datum Svjetlana slavi imendan u 2020. godini. – Znate li da slavljenje imendana nije posebno samo za Hrvatsku i okolne balkanske zemlje. Imendan je poseban dan koji se slavi širom svijeta.

Saznajte na koji datum Gerta slavi imendan u 2020. godini. – Znate li da slavljenje imendana nije posebno samo za Hrvatsku i okolne balkanske zemlje. Imendan je poseban dan koji se slavi širom svijeta.

Saznajte na koji datum GERHARD slavi imendan u 2020. godini. – Znate li da slavljenje imendana nije posebno samo za Hrvatsku i okolne balkanske zemlje. Imendan je poseban dan koji se slavi širom svijeta.

Elida - imendan

Saznajte na koji datum Elida slavi imendan u 2020. godini. – Znate li da slavljenje imendana nije posebno samo za Hrvatsku i okolne balkanske zemlje. Imendan je poseban dan koji se slavi širom svijeta.

Jagica – imendan 2020. – Jagica je ime kojeg nositelji slave imendan u listopadu. 2.10. obilježava se imendan imena Anđela, Anđelko i njihovih izvedenica Anđa, Gina, Đeša, Žina, Elida i… Read more »

Saznajte na koji datum Gina slavi imendan u 2020. godini. – Znate li da slavljenje imendana nije posebno samo za Hrvatsku i okolne balkanske zemlje. Imendan je poseban dan koji se slavi širom svijeta.

Anđela- imendan

Saznajte na koji datum Anđela slavi imendan u 2020. godini. – Znate li da slavljenje imendana nije posebno samo za Hrvatsku i okolne balkanske zemlje. Imendan je poseban dan koji se slavi širom svijeta.

Odgoj

Kako naučiti dijete da se zauzme za sebe i izbjegne vršnjačko nasilje

Kako naučiti dijete da se zauzme za sebe i izbjegne vršnjačko nasilje

Osnovne smjernice koje preporučuju psiholozi i pedagozi kako bi se međuvršnjačko nasilje smanjilo i izbjeglo – Kako pomoći djeci?

Ispod ćete pronaći ideje za najbolje igračke za djecu…

Fotografski prikaz slojeva odjeće koje je potrebno bebi obući ovisno o temperaturi u sobi u kojoj beba spava.

Potištenost i depresija problem su velikog broja teenagera, tvrdi se u novom istraživanju…

Više vremena posvetite djeci   Naravno da teoretski želite što više vremena provoditi sa svojom djecom, ali prljavo rublje, kupovina, kuhanje, pospremanje, čišćenje, pregledanje domaćih zadaća… Sve se to isprječava… Read more »

Kako se u hladnim mjesecima djeca rjeđe igraju vani slijedeći savjet pomoći će vam zabaviti djecu i očuvati njihovo zdravlje kroz…

Udomljavanje novog psa Udomljavanje novog psa je vrlo zanimljivo, no, u većini slučajeva novi vlasnici se dovoljno ne pripreme za ono što ih očekuje, te odmah prvog dana nastaju problemi…. Read more »

Kod beba i male djece tijekom visokih ljetnih vrućina potreban je poseban oprez. Ovaj članak dat će vam neke smjernice

U zadnje vrijeme smo čitali u novinama o napadima pasa čak i na djecu, što je ostavilo teške posljedice na njih…