Dobre noge usput?!

Oglas
 

Dobre noge usput?!

Želite li imati dobre noge na kojima će vam svi zavidjeti, ne morate se truditi i danima vježbati u teretani ili provoditi u anticelulitnim komorama. Male promjene svakodnevnih navika mogu dovesti vaše noge do savršenstva. 

  1. Zaboravite na lift, penjite se stepenicama i to po dvije odjednom, tako ćete ojačati noge i učvrstiti stražnjicu.
  2. Poželjno bi bilo da što manje sjedite prekriženih nogu jer pritisak koji se tada stvara usporava cirkulaciju što dovodi do proširenja vena i stvaranja celulita.
  3. Jednom tjedno se tuširajte s gelom koji je ujedno i piling. Tako ćete skinuti odumrle stanice, a koža će izgledati zdravije i svježije.
  4. Poslije svakog, baš svakog tuširanja nanesite kreme ili ulja za tijelo i pri tome se masirajte. Ovisno o potrebama možete upotrijebiti one protiv celulita ili za učvršćivanje tijela.
  5. I naravno ne zaboravite na depilaciju. Depilirajte se na način koji ostavlja najmanje tragova na vašoj koži. Budući da svaka koža individualno reagira morat ćete isprobati sve načine dok ne pronađete idealan za vas.

Oglas
 

 

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI: Svi tekstovi i članci su samo neobavezne informacije. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika.