Dobre noge usput?!

 

 

 

 

Dobre noge usput?!

Želite li imati dobre noge na kojima će vam svi zavidjeti, ne morate se truditi i danima vježbati u teretani ili provoditi u anticelulitnim komorama. Male promjene svakodnevnih navika mogu dovesti vaše noge do savršenstva. 

  1. Zaboravite na lift, penjite se stepenicama i to po dvije odjednom, tako ćete ojačati noge i učvrstiti stražnjicu.
  2. Poželjno bi bilo da što manje sjedite prekriženih nogu jer pritisak koji se tada stvara usporava cirkulaciju što dovodi do proširenja vena i stvaranja celulita.
  3. Jednom tjedno se tuširajte s gelom koji je ujedno i piling. Tako ćete skinuti odumrle stanice, a koža će izgledati zdravije i svježije.
  4. Poslije svakog, baš svakog tuširanja nanesite kreme ili ulja za tijelo i pri tome se masirajte. Ovisno o potrebama možete upotrijebiti one protiv celulita ili za učvršćivanje tijela.
  5. I naravno ne zaboravite na depilaciju. Depilirajte se na način koji ostavlja najmanje tragova na vašoj koži. Budući da svaka koža individualno reagira morat ćete isprobati sve načine dok ne pronađete idealan za vas.

 

 

Izdvojene teme

» POTROŠNJA KALORIJA » TABLICA KALORIJA » INDEKS TJELESNE MASE » DEPILACIJA » KONTRACEPCIJA » DEPRESIJA » ČAJEVI » VITAMINI I MINERALI » DIJETA » ZDRAVA PREHRANA

 

 

Sponzorirane teme

 


  

 

IZJAVA O ODRCANJU ODGOVORNOSTI: Svi sadržaji namijenjeni su samo općenitom informiranju i ne mogu se tretirati kao zamjena za medicinski ili stručni savjet. Ni jedan dio COVERmagazin-a ne podrazumijeva nikakvo jamstvo, ni obvezu, te autori ne prihvaćaju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primjenom sadržanih informacija. Svi tekstovi i članci i informacije u njima su samo neobavezni savjeti. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. COVERmagazin, ni autori članaka ne preuzimaju nikakvu odgovornost za prijedlog dan u članku. Izražena mišljenja su osobna stajališta i COVERmagazin ne preuzima odgovornost za ista. O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika.