Ljepota u ženskim očima

Oglas
 

Ljepota u ženskim očima

 

Naravno, žena će se zaljubiti u muškarca zbog toga što izgleda kako izgleda, ali kada neka žena kaže kako joj se sviđa neki muškarac to znači, da joj se sviđa izgled njegovih očiju kada je promatra.

A kakav je to izgled? Ne glupasto divljenje, nego potpuna zaokupljenost – potpuno obraćanje pozornosti na ono što govori, razumijevanje njenih raspoloženja, prepoznavanje njenih potreba.

Većini žena je puna kapa muškaraca koji cijelu večer govore o sebi, svojim uspjesima ili skeniraju restoran gledajući druge privlačne žene.

Svaka žena želi biti centar nečijeg svijeta. Ako to iskustvo osjeti s vama, ako ste potpuno uključeni u razgovor ili ako vas ne zanima prekrasna žena za susjednim stolom – svaka žena će vas smatrati potpuno neodoljivim. Naravno da će se htjeti ponovno vidjeti s vama i neće je zanimati jeste li najzgodniji frajer u okolini.

Najzgodniji muškarac je onaj koji se ponudi iznijeti smeće ili ponijeti vrećicu koja izgleda teško, dakle onaj koji se brine da se ona osjeća ugodno.

Oglas
 

 

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI: Svi tekstovi i članci su samo neobavezne informacije. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika.