Ljepota u ženskim očima

 

 

 

 

Ljepota u ženskim očima

 

Naravno, žena će se zaljubiti u muškarca zbog toga što izgleda kako izgleda, ali kada neka žena kaže kako joj se sviđa neki muškarac to znači, da joj se sviđa izgled njegovih očiju kada je promatra.

A kakav je to izgled? Ne glupasto divljenje, nego potpuna zaokupljenost – potpuno obraćanje pozornosti na ono što govori, razumijevanje njenih raspoloženja, prepoznavanje njenih potreba.

Većini žena je puna kapa muškaraca koji cijelu večer govore o sebi, svojim uspjesima ili skeniraju restoran gledajući druge privlačne žene.

Svaka žena želi biti centar nečijeg svijeta. Ako to iskustvo osjeti s vama, ako ste potpuno uključeni u razgovor ili ako vas ne zanima prekrasna žena za susjednim stolom – svaka žena će vas smatrati potpuno neodoljivim. Naravno da će se htjeti ponovno vidjeti s vama i neće je zanimati jeste li najzgodniji frajer u okolini.

Najzgodniji muškarac je onaj koji se ponudi iznijeti smeće ili ponijeti vrećicu koja izgleda teško, dakle onaj koji se brine da se ona osjeća ugodno.

 

 

Izdvojene teme

» POTROŠNJA KALORIJA » TABLICA KALORIJA » INDEKS TJELESNE MASE » DEPILACIJA » KONTRACEPCIJA » DEPRESIJA » ČAJEVI » VITAMINI I MINERALI » DIJETA » ZDRAVA PREHRANA

 

 

Sponzorirane teme

 


  

 

IZJAVA O ODRCANJU ODGOVORNOSTI: Svi sadržaji namijenjeni su samo općenitom informiranju i ne mogu se tretirati kao zamjena za medicinski ili stručni savjet. Ni jedan dio COVERmagazin-a ne podrazumijeva nikakvo jamstvo, ni obvezu, te autori ne prihvaćaju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primjenom sadržanih informacija. Svi tekstovi i članci i informacije u njima su samo neobavezni savjeti. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. COVERmagazin, ni autori članaka ne preuzimaju nikakvu odgovornost za prijedlog dan u članku. Izražena mišljenja su osobna stajališta i COVERmagazin ne preuzima odgovornost za ista. O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika.