Rođendanski pokloni za djecu prema dobi

 

 

 

 

Rođendanski pokloni za djecu prema dobi

 

Pokloni za djecu do 18 mjeseci

Igračka ne smije biti mala niti sastavljena od malih dijelova. Ništa što bi dijete moglo progutati. Igračke moraju imati zaobljene kutove i ništa na igrački ne smije biti oštro. To su na primjer: platnena lutka, plišana životinja, mekana lopta, obojene spužvaste kocke, gumene zveckalice, grickalice i glazbene igračke.

Pokloni za djecu do 3 godine

Pokloni bi trebali biti kreativni i poticati ih na stvaranje. To može biti tricikl, plastični motor, lopta, puzzle, lutke, slikovnice, igre na povlačenje, lego kocke, konj, kamion i sl.

Pokloni za djecu od 3 do 6 godina

Minijaturne farme, cirkus, slagalice, kuća lutaka, kuhinjski pribor, pokretne lutke, kamioni, avioni, barake, interaktivne igračke, priče i filmovi na dvd-u, bojanke, plastelin i sl.

Pokloni za djecu od 6 do 9 godina

U ovim godinama djeca najviše vole društvene igre, frizbi, zmajevi, role, reketi za badminton, koš za košarku, trkaća staza za automobile, lutke, torbe za lutke, male kuhinje, mali kompjuter i sl.

Pokloni za djecu 9 do 12 godina

Ovisno o sklonosti djeteta možete izabrati razne makete, puzzle, sportsku opremu, štap za pecanje, glazbeni instrumenti, šah, domino, monopoli, bingo, globus, fotografski aparat, CD-i, DVD-i, karta za kino ili zoološki vrt i sl.

Više o roditeljstvu i odgoju djece

Više o trudnoći

COVERmagazin.com

14.05.2009.

 

 

Izdvojene teme

» POTROŠNJA KALORIJA » TABLICA KALORIJA » INDEKS TJELESNE MASE » DEPILACIJA » KONTRACEPCIJA » DEPRESIJA » ČAJEVI » VITAMINI I MINERALI » DIJETA » ZDRAVA PREHRANA

 

 

Sponzorirane teme

 


  

 

IZJAVA O ODRCANJU ODGOVORNOSTI: Svi sadržaji namijenjeni su samo općenitom informiranju i ne mogu se tretirati kao zamjena za medicinski ili stručni savjet. Ni jedan dio COVERmagazin-a ne podrazumijeva nikakvo jamstvo, ni obvezu, te autori ne prihvaćaju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primjenom sadržanih informacija. Svi tekstovi i članci i informacije u njima su samo neobavezni savjeti. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. COVERmagazin, ni autori članaka ne preuzimaju nikakvu odgovornost za prijedlog dan u članku. Izražena mišljenja su osobna stajališta i COVERmagazin ne preuzima odgovornost za ista. O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika.