Haljine na jedno rame

 

 

 

 

Haljine na jedno rame

 

Asimetrične haljine jedan su od velikih trendova ove sezone. Bez obzira da li se radilo o casual ili svečanoj haljini izborom one na jedno rame ne možete pogriješiti.

Jednako tako nije bitno da li se radi o dugoj haljini ili kratkoj. Dužinu, ali i oblik ostatka haljine možete izabrati prema svome tipu tijela.

Haljina  neka bude u nekoj svjetlijoj boji, cvjetna ili s drugim veselim uzorkom ukoliko se radi o casual haljini, a satenska i sjajna za svečane prilike.

Moda | Modni trendovi

COVERmagazin.com

11.05.2009.

 

 

Izdvojene teme

» POTROŠNJA KALORIJA » TABLICA KALORIJA » INDEKS TJELESNE MASE » DEPILACIJA » KONTRACEPCIJA » DEPRESIJA » ČAJEVI » VITAMINI I MINERALI » DIJETA » ZDRAVA PREHRANA

 

 

Sponzorirane teme

 


  

 

IZJAVA O ODRCANJU ODGOVORNOSTI: Svi sadržaji namijenjeni su samo općenitom informiranju i ne mogu se tretirati kao zamjena za medicinski ili stručni savjet. Ni jedan dio COVERmagazin-a ne podrazumijeva nikakvo jamstvo, ni obvezu, te autori ne prihvaćaju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primjenom sadržanih informacija. Svi tekstovi i članci i informacije u njima su samo neobavezni savjeti. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. COVERmagazin, ni autori članaka ne preuzimaju nikakvu odgovornost za prijedlog dan u članku. Izražena mišljenja su osobna stajališta i COVERmagazin ne preuzima odgovornost za ista. O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika.