Tablica potrošenih kalorija

 

 

 

 

Tablica potrošenih kalorija

Iako broj kalorija koji sagorijevate vježbajući ovisi o vašoj težini, metabolizmu i sličnim stvarima, postoje prosječni izračuni pomoću kojih se možete orijentirati želite li znati koliko ćete određenom aktivnosti doprinijeti svome izgledu. Trebali biste još znati da prosječna ženska osoba dnevno potroši oko 2600 kal/h. Dakle, unosite li prehranom više od toga morali biste se baviti dodatnim aktivnostima.

Trčanje – 500 do 800 kal/h (ovisno o intenzitetu)

Hodanje – 250 kal/h

Tenis – 650 kal/h

Vožnja biciklom – 500 kal/h

Aerobik - 600 kal/h

Pilates – 300 kal/h

Yoga - 500 kal/h

Pilates – 300 kal/h

Steper - 550 kal/h

Plivanje – 500 kal/h

Plesanje – 400 kal/h

 

 

 

 

 

 

Izdvojene teme

» POTROŠNJA KALORIJA » TABLICA KALORIJA » INDEKS TJELESNE MASE » DEPILACIJA » KONTRACEPCIJA » DEPRESIJA » ČAJEVI » VITAMINI I MINERALI » DIJETA » ZDRAVA PREHRANA

 

 

Sponzorirane teme

 


  

 

IZJAVA O ODRCANJU ODGOVORNOSTI: Svi sadržaji namijenjeni su samo općenitom informiranju i ne mogu se tretirati kao zamjena za medicinski ili stručni savjet. Ni jedan dio COVERmagazin-a ne podrazumijeva nikakvo jamstvo, ni obvezu, te autori ne prihvaćaju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primjenom sadržanih informacija. Svi tekstovi i članci i informacije u njima su samo neobavezni savjeti. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. COVERmagazin, ni autori članaka ne preuzimaju nikakvu odgovornost za prijedlog dan u članku. Izražena mišljenja su osobna stajališta i COVERmagazin ne preuzima odgovornost za ista. O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika.