LocoLobo - Originalne nosiljke za bebe

Nanošenje sredstava protiv akni

 

 

 

Nanošenje sredstava protiv akni
Nanošenje sredstava protiv akni

Nanošenje sredstava protiv akni

 


Ukoliko imate akne i prištiće na licu uvijek nanesite prvo proizvode za borbu protiv njih. Na taj način će imati priliku djelovati izravno na kožu.

Nakon sredstva protiv akni nanosite ostale proizvode prema želji, potrebi ili navici.

Sredstava za liječenje akni, ovisno o tipu kože mogu se nanositi na čitavo lice ili samo na prištiće i upaljena područja. To o visi o tipu vaše kože i preporuci dermatologa.

Međutim, većina sredstava namijenjenih toj svrsi osmišljena je tako da osim što isušuju postojeće akne i preveniraju izbijanje novih, pa ukoliko vam ne isušuju kožu bilo bi ih dobro nanositi na cijelo područje.

Više savjeta  za ljepotu pronađite u rubrici ljepota.


 

Trudnoća iz tjedna u tjedan - odaberite tjedan trudnoće:

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24. 25. 26. 27. 28. 29. 30. 31. 32. 33. 34. 35. 36. 37. 38. 39. 40. 41. 42.

Kalkulatori:

Trudnoća Plodni dani

Trudnoća Termin poroda

Izdvojene teme:

Trudnoća Kineski kalendar predviđanja spola djeteta

Trudnoća Pitanja o trudnoći

Trudnoća Stvari koje trebate i koje ne trebate raditi u trudnoći

Trudnoća 15 ranih signala trudnoće

Trudnoća Stvari koje trebate i koje ne trebate raditi u trudnoći

 

 

Sponzorirane teme

 


  

 

IZJAVA O ODRCANJU ODGOVORNOSTI: Svi sadržaji namijenjeni su samo općenitom informiranju i ne mogu se tretirati kao zamjena za medicinski ili stručni savjet. Ni jedan dio COVERmagazin-a ne podrazumijeva nikakvo jamstvo, ni obvezu, te autori ne prihvaćaju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primjenom sadržanih informacija. Svi tekstovi i članci i informacije u njima su samo neobavezni savjeti. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. COVERmagazin, ni autori članaka ne preuzimaju nikakvu odgovornost za prijedlog dan u članku. Izražena mišljenja su osobna stajališta i COVERmagazin ne preuzima odgovornost za ista. O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika.