Haljina prema tipu tijela – kako prekriti nedostatke

 

Haljina prema tipu tijela – kako prekriti nedostatke

 Moderne haljine pogledajte ispod, a prije toga možete vidjeti kakve haljine odgovaraju obliku vašeg tijela. 

 

1 - Jaki bokovi i bedra – najjednostavniji način za njihovo balansiranje je izabrati haljinu koja nije uska nego lagano pada preko donjeg dijela tijela. Još bolje ako ima veći  dekolte ili gola ramena te na taj način privlači pozornost na njih.

Haljine

2 - Slabe, opuštene ili deblje ruke – naravno da je ovdje najbolji izbor haljina dugih rukava. Trik je da izaberete neobične rukave. Slično možete postići ako na haljinu bez rukava dodate šal ili bolero.

Haljine

3 - Ako ste sitni, dobar izbor za vas su elegantne haljine, bez previše nabora ili nekih „slatkih“ elemenata. Neka haljina bude u jednoj boji, naglašavajući vašu figuru. Odlučite se za baršunaste, meke materijale.

Haljine

4 - Ako nosite veće brojeve, izaberite jednostavnu haljinu, pogotovo u nekoj tamnijoj boji. Crna je nepogrješiv izbor, u njoj svi izgledaju mršavije. Uz to ako haljina nije kratka izdužit će vas i izgledat ćete super.

Haljine

5 - Ako su vaš problem noge, možete izgledati dobro i bez da ih pokazujete. Umjesto za hlače odlučite se za dužu haljinu. Ako je od finijeg materijala izgledat ćete jako elegantno.

Haljine

6 - Za široka ramena dobar izbor su haljine bez naramenica. Ne trebate tražiti haljinu koja će ih prekriti nego onu koja će naglasiti neki drugi dio, ili koja ima na sebi neki naglašen detalj. Naravno, izbjegavajte nabrane rukave i naramenice.

Haljine

7 - Ako nemate struk problem ćete riješiti izborom haljine koja je sječena niže ili više od struka. Pogotovo ako je u dvije nijanse ili kombinira dva materijala.

Haljine

8 - Ako imate velike grudi izaberite haljinu koja se veže oko vrata po mogućnosti s naboranim gornjim dijelom. Ako haljina ima širu suknju potpuno ćete izbalansirati grudi. Izaberite materijale koji klize i lagano padaju, ali da se ne lijepe uz vas. Također izbjegavajte ogrlice. I naravno bilo kakve ukrase i dodatke na gornjem dijelu haljine.

Haljine

9 - Male grudi – većina svečanih haljina bolje stoji na ženama s malim grudima, tako da one zapravo nemaju nekih problema u izboru haljine. Međutim, ako želite optički povećati grudi izaberite haljinu koja ima na tom dijelu volumen poput volana, ukrasa i slično.

Haljine

10 -Ako ste premršavi i nemate oblina ženstvenost ćete postići s jasnijim bojama i tamnijim uzorcima. Ekstra detalji su nabrani rukavi, šira suknja i slično. Izbjegavajte materijale koji se pripajaju uz vas kao i haljine koje puno otkrivaju.

Haljine


Moderne haljine:

Duge haljine:
duge haljine

Kratke haljine:
kratke haljine

Maxi haljine:
maxi haljine

Maturalne haljine:
maturalne haljine

Svečane haljine:
svečane haljine

Koktel haljine:
koktel haljine

Dizajnerske haljine:
dizajnerske haljine


Haljine poznatih:
haljine poznatih

Najljepše haljine:
najljepše haljine

Dnevne haljine:
dnevne haljine

Formalne haljine:
formalne haljine

Haljine za ured:
haljine za ured

Haljine za posao:
haljine za posao

Elegantne haljine:
elegantne haljine

Mala crna haljina:
mala crna haljina

Crne haljine:
crne haljine

Novogodišnje haljine:
novogodišnje haljine

Cvjetne haljine:
cvjetne haljine

Seksi haljine:
seksi haljine

Večernje haljine:
večernje haljine

Duge uske haljine:
duge uske haljine

Moderne haljine:
moderne haljine

Haljine za punije:
haljine za punije

Čipkaste haljine:
čipkaste haljine

 

IZJAVA O ODRCANJU ODGOVORNOSTI: Svi sadržaji namijenjeni su samo općenitom informiranju i ne mogu se tretirati kao zamjena za medicinski ili stručni savjet. Ni jedan dio COVERmagazin-a ne podrazumijeva nikakvo jamstvo, ni obvezu, te autori ne prihvaćaju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primjenom sadržanih informacija.