OGLAS

Moda, trendovi, frizure

 

 

 

 

Moderne frizure

 

Moderne frizure

Moderne frizure za jesen – zimu 2014 /2015... Iako su frizure koje viđamo na modnim pistama rijetko nosive, ipak svake godine frizeri širom svijeta u njima traže inspiraciju za frizure...

 

Moderne frizure za ljeto 2015.


Iako su frizure koje viđamo na modnim pistama rijetko nosive, ipak svake godine frizeri širom svijeta u njima traže inspiraciju za frizure, te ih s malo prilagodbi predstavljaju svojim klijenticama.

 1- Dječačke frizure – S dječačkim frizurama možete ostaviti dojam ekscentrične, slatke ili zločeste djevojke, ali ćete sigurno ove sezone ostaviti dojam moderne djevojke.
.

frizure-1-1

frizure-1-2

frizure-1-3

frizure-1-4

frizure-1-5
-

2- Nestilizirani look – Frizure koje izgledaju kao da ste mislili posjetiti frizera prije mjesec dana, ali ipak niste stigli.

frizure-2-1

frizure-2-2

frizure-2-3

frizure-2-4

frizure-2-5


 

-

3- Bob u stranu – Jednu stranu kose nosite na licu, a drugu stavite iza uha. Ovo je trend frizura koji je započeo prošle sezone, a ove se nastavlja nešto jačim intenzitetom.

frizure-3-1

frizure-3-2

frizure-3-3

frizure-3-4

frizure-3-5
-

4- Razdjeljak na stranu – Osim boba u stranu moderne su i frizure koje se prave s dugom kosom s razdjeljkom u stranu. Obično su ovakve frizure glatke i sjajne, ali možete takvu frizuru raditi i s lepršavom kosom.

frizure-4-1

frizure-4-2

frizure-4-3

frizure-4-4

frizure-4-5-

5- Polurep – Polurep se već nekoliko sezona na modnim pistama pojavljuje ali sve do ove sezone nije zaživjela takva frizura na ulicama. Možda će ovog ljeta biti više sreće.

frizure-5-2

frizure-5-1

frizure-5-3

frizure-5-4

frizure-5-5-

6- Valovita kosa – Ovakva frizura vrlo lako se pravi, a pristaje gotovo svim ženama. Vrlo je seksi, a možete je nositi na stranu ili s razdjeljkom na sredini.

frizure-6-1

frizure-6-2

frizure-6-3

frizure-6-4

frizure-6-5-

7- Visoke punđe – Iako balerina i niske punđe ostaju i dalje nosive, pravi trend su ekscentrične visoke razbarušene punđe, kao i punđe koje sliče na čvorove, rogove, uši…

frizure-7-1

frizure-7-2

frizure-7-3

frizure-7-4

 

frizure-7-5
-

8- Pletenice – Pletenice već nekoliko sezona vladaju svečanim prilikama. I ove sezone mogli smo ih viđati na modnim pistama, pa ako ste pronašli svoju omiljenu frizuru s pletenicama možete je nositi i ovog ljeta.

frizure-8-1

frizure-8-2

frizure-8-3

frizure-8-4

frizure-8-5
9- Baby šiške – Ove sezone moderne su neuredne ili rijetke šiške. Frizure koje izgledaju kao kod djevojčica bile su često zastupljene na modnim pistama.

frizure-9-1

frizure-9-2

frizure-9-3

frizure-9-4

frizure-9-5

 

 -

10- Mokar izgled – Mokar izgled se već sezonama spominje u visokoj modi, ali ova frizura nije uspjela postati popularna u svakodnevnim prilikama. Ipak, ljeto je prava prilika za isprobati je.

frizure-10-1

frizure-10-2

frizure-10-3

frizure-10-4

frizure-10-5

 

Frizure prema obliku lica:

 

 

Frizure za lice kvadratnog i dijamantnog oblika

 

Frizure za lice kvadratnog i dijamantnog oblika

 

Frizure za duguljasto i srcoliko lice

 

Frizure za duguljasto i srcoliko lice

 

Frizure za ovalno i okruglo lice

 

Frizure za ovalno i okruglo lice

 

Frizre za svaku dob:

 

Odlična frizura za svaku dob

 

Odlična frizura za svaku dob

 

Seksi frizure za izlazak u dvoje:

 

Seksi frizure za spoj

 

Seksi frizure za spoj

 

Trendovi za ljeto 2010: Tirkizna i plava

 

 

Svakodnevno nove članke i fotografije s modernim frizurama pronađite na ovom linku

 

 

kosa, frizure

 

Najnovije frizure poznatih pronađite ovdje

 

 
IZJAVA O ODRCANJU ODGOVORNOSTI: Svi sadržaji namijenjeni su samo općenitom informiranju i ne mogu se tretirati kao zamjena za medicinski ili stručni savjet. Ni jedan dio COVERmagazin-a ne podrazumijeva nikakvo jamstvo, ni obvezu, te autori ne prihvaćaju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primjenom sadržanih informacija.