OGLAS

Moda, trendovi, frizure

 

 

 

 

Moderne frizure

 

Moderne frizure

Moderne frizure za jesen – zimu 2014 /2015... Iako su frizure koje viđamo na modnim pistama rijetko nosive, ipak svake godine frizeri širom svijeta u njima traže inspiraciju za frizure...

 

Moderne frizure za jesen – zimu 2014 /2015.


Iako su frizure koje viđamo na modnim pistama rijetko nosive, ipak svake godine frizeri širom svijeta u njima traže inspiraciju za frizure, te ih s malo prilagodbi predstavljaju svojim klijenticama.

1. Kosa u stranu – Kosa u stranu moderna je frizura bila i prethodne sezone. Valovita ili glatka, u repu ili puštena, sasvim je svejedno, s dubokim razdjeljkom na stranu izgledat ćete vrlo moderno.

frizure-1-1

frizure-1-2

frizure-1-3

frizure-1-4

frizure-1-5


2. Ravno šišana – Ravno šišana frizura može biti razigrana i ozbiljna, prema vašim željama. Važno je da je frizura ravna i dobro ošišana.

frizure-2-1

frizure-2-2

frizure-2-3

frizure-2-4

frizure-2-5

 

3. Kratki seksi bob – Kratki razigrani bob u većini slučajeva je odličan izbor frizure. Za večer kosu možete zagladiti prema natrag gelom  i dobiti vrlo modernu svečanu frizuru.

frizure-3-1

frizure-3-2

frizure-3-3

frizure-3-4

frizure-3-5

 

 4. Dječačke frizure – Ako ste poželjeli radikalnu promjenu odlučite se za neku od dječačkih frizura. Uz pravu šminku i odjeću, dječačka frizura može biti zapravo vrlo ženstvena.

frizure-4-2

frizure-4-3

frizure-4-4

frizure-4-5

frizure-4-1

 

 5. Mokro i divlje – Efekt mokre kose vrlo je popularan, a preferiraju ga djevojke koje odbacuju klasiku i standardni stil friziranja. Postiže se stiliziranjem kose s posebnim proizvodima koji daju kosi „wet“ efekt.

frizure-5-1

frizure-5-2

frizure-5-3

frizure-5-4

frizure-5-5

 

 

6. Nježni volumen – Nježni volumen je idealan za srednje dužine kose. Inspiriran je frizurama pedesetih, odaje sofisticiran dojam, ali je ipak moderniziran i prilagođen suvremenom načinu života.

frizure-6-1

frizure-6-2

frizure-6-4

frizure-6-5

frizure-6-3

 

 7. Visoki rep s ukrasima – Frizuru je vrlo jednostavno praviti, ali komplicirano ju je održavati uvijek svježom, urednom i mirisnom, jer mnoge žene posežu za ovom frizurom kada im kosa nije u najboljem stanju, što ove sezone nikako nije opcija.

 

frizure-7-1

frizure-7-2

frizure-7-3

frizure-7-4

frizure-7-5

 

 8. Razbarušena balerina punđa  - Nakon par sezona spuštenih punđa balerina punđa se vraća na velika vrata, iako u nešto drugačijem obliku. Nije moderna zaglađena, nego razbarušena.

frizure-8-1

frizure-8-2

frizure-8-3

frizure-8-4

frizure-8-5

 

 

Frizure prema obliku lica:

 

 

Frizure za lice kvadratnog i dijamantnog oblika

 

Frizure za lice kvadratnog i dijamantnog oblika

 

Frizure za duguljasto i srcoliko lice

 

Frizure za duguljasto i srcoliko lice

 

Frizure za ovalno i okruglo lice

 

Frizure za ovalno i okruglo lice

 

Frizre za svaku dob:

 

Odlična frizura za svaku dob

 

Odlična frizura za svaku dob

 

Seksi frizure za izlazak u dvoje:

 

Seksi frizure za spoj

 

Seksi frizure za spoj

 

Trendovi za ljeto 2010: Tirkizna i plava

 

 

Svakodnevno nove članke i fotografije s modernim frizurama pronađite na ovom linku

 

 

kosa, frizure

 

Najnovije frizure poznatih pronađite ovdje

 

 
IZJAVA O ODRCANJU ODGOVORNOSTI: Svi sadržaji namijenjeni su samo općenitom informiranju i ne mogu se tretirati kao zamjena za medicinski ili stručni savjet. Ni jedan dio COVERmagazin-a ne podrazumijeva nikakvo jamstvo, ni obvezu, te autori ne prihvaćaju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primjenom sadržanih informacija.

 

 

Oglas

 

 

 

 

 

 

 

Oglas