Kombinezoni su hit sezone

 

Kombinezoni su hit sezone

 

Skoro svi vodeći svjetski dizajneri u svojim kolekcijama za proljeće i ljeto 2009. imali su i kombinezone. Idealni su za promjenu stila, nešto su novo i drugačije, a istovremeno praktični i simpatični.

Ne trebate kombinirati odjeću, ne trebate tražiti nekoliko slojeva, s kombinezonima imate sve u jednom.

Oni su svojevrsna zamjena za haljine, ovisno o boji i materijalu kao i cipelama koje nosite, kombinezoni mogu biti za ležerne šetnje kao i za svečane prilike. Iako su upravo elegantni kombinezoni velika novost neki dizajneri, a pogotovo Giorgio Armani i Missoni potrudili su se da detaljima kao i izborom materijala kombinezon pretvore u pravu svečanu odjeću.

 

U trendu su kombinezoni svih dužina i svih širina, izaberite ih prema želji i prema vašoj figuri. Naravno ako ste mršavi i visoki vama će odgovarati svaki tip kombinezona.

Opušteni, lepršavi i nedefinirani kroj kombinezona učinit će vas krupnijim nego što doista jeste, stoga ukoliko želite izgledati mršavije radije izaberite ravne i definirane linije kombinezona, eventualno s V izrezom. Ako imate naglašeni struk i bokove izaberite kombinezon s remenom.

COVERmagazin.com

23.02.2009.

 

 

 

 

Izdvojene teme

 Moderne boje | Moderne frizure | Moderne haljine | Moderne torbe | Frizure

 

 

Sponzorirane teme

 


  

 

IZJAVA O ODRCANJU ODGOVORNOSTI: Svi sadržaji namijenjeni su samo općenitom informiranju i ne mogu se tretirati kao zamjena za medicinski ili stručni savjet.