Svečane cipele

 

Svečane cipele

Osnovno pravilo kod izbora cipela ili sandala za svečane prilike je da bi trebale biti iste boje ili nijansu tamnije od haljine.

Izbjegavajte nepotrebno kontrastne boje, kao i svjetlije cipele. Naravno, ukoliko imate svoj stil, ili volite eksperimentirati možete pokušati, iako svečane prilike nisu ni vrijeme ni mjesto za eksperimente.

Naravno, to su osnovne smjernice, ali uvijek postoje iznimke. Uz malu crnu haljinu  svjetlije cipele (srebrene, zlatne ili brončane) u kombinaciji s takvom torbom, nakitom ili nekim ukrasom na haljini, mogu biti vrlo dobar izbor.

Bez obzira na vrijeme, za svečane prilike možete izabrati cipele otvorene na prstima ili sandale.

Naravno, što su cipele same po sebi elegantnije to će ukupan dojam biti bolji. Stoga izaberite cipele s malo sjaja, cirkonima, lakirane ili s nekim drugim ukrasom. Naravno, neka ne odudaraju od haljine.

I po mogućnosti neka to budu cipele na višu petu. Općenito za svečane prilike se samo rijetko preporučuju ravne cipele. U svim drugim slučajevima neka to budu cipele s malo višom potpeticom.

COVERmagazin.com

21.04.2008.

 

 

 

 

Izdvojene teme

 Moderne boje | Moderne frizure | Moderne haljine | Moderne torbe | Frizure

 

 

Sponzorirane teme

 


  

 

IZJAVA O ODRCANJU ODGOVORNOSTI: Svi sadržaji namijenjeni su samo općenitom informiranju i ne mogu se tretirati kao zamjena za medicinski ili stručni savjet.