Elegantne sandale

 

Elegantne sandale

Budući da sandale na visoku petu spadaju u najelegantniju obuću, za svečanu priliku radije se odlučite za sandale, nego zatvorene cipele.

Ali one su jednako dobar izbor i uz jednostavnu haljinu za ljetne večeri, kao i uz traperice i top. Dobre sandale će i „najobičnijem“ looku dati elegantan dojam.

Iako su prošlih sezona sjaj, ukrasi, srebrna i zlatna boja bile rezervirane samo za svečane prilike sada su prikladne čak i za dan. Nemojte se ustručavati nositi metalizirane boje i u dnevnu šetnju ili na plažu.

Dobra stvar je da zbog sjajnih materijala i dodataka moderne ravne sandale izgledaju vrlo elegantno, pa ukoliko niste ljubitelj visokih potpetica iste sandale možete iskoristiti i za dan i večer.

 

IZJAVA O ODRCANJU ODGOVORNOSTI: Svi sadržaji namijenjeni su samo općenitom informiranju i ne mogu se tretirati kao zamjena za medicinski ili stručni savjet. Ni jedan dio COVERmagazin-a ne podrazumijeva nikakvo jamstvo, ni obvezu, te autori ne prihvaćaju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primjenom sadržanih informacija.