Kako se zaljubiti

 

 

 

 

Kako se zaljubitiPotrudite se upoznati mnogo ljudi


Prije nego što odlučite tko će biti vaš partner ostatak života važno je da upoznate mnogo ljudi. Kontrolirajte srce i nemojte se zaljubljivati na prvi pogled. Možda je romantično, ali nije pametna ideja. Prije nego što se zaljubite upoznajte drugu stranu.

Uzmite dovoljno vremena

Nemojte nigdje žuriti. Možda je neka osoba zamamljiva i prelijepa, ali nemojte procjenjivati osobu prema izgledu. Pokušajte je bolje upoznati i razumjeti.

Pokušajte čitati tu osobu

Nije loše analizirati osobu, pokušati čitati govor tijela ili postavljati intelektualna pitanja kako biste otkrili misli i namjere. Pokušajte saznati vjeruje li ta osoba u ljubav ili ne, te razmišlja li o vezi ili kratkoročnoj avanturi.

Hodajte

Kako biste nekoga upoznali trebate se družiti i izlaziti zajedno. Ako vidite da ta osoba ima iskrene namjere slobodno se zaljubite i uživajte u tom procesu.

Vjerujte u vašu ljubav

Povjerenje ja najvažnija odlika zaljubljenih parova. Budite 100 posto iskreni i odani partneu. Nikad nemojte izigrati njegovo povjerenje.

Dajte mu prostora

Dajte drugoj strani prostora kada joj zatreba. Neke stvari osobe mogu napraviti i riješiti samo same. Poštujte tu njihovu želju.

Pokažite zainteresiranost

Bez obzira koliko se druga strana činila samopouzdanom uvijek joj treba dokaz zaljubljenosti. Pokažite da ste još uvijek zainteresirani činjenjem posebnih stvari za partnera.

 

 

Izdvojene teme

» EMOCIONALNA INTELIGENCIJA » STRES » SAMOPOUZDANJE » IZVORI SREĆE » TREMA » DEPRESIJA » CRTE LICA » MENTALNE MAPE

 

 

Sponzorirane teme

 


  

 

IZJAVA O ODRCANJU ODGOVORNOSTI: Svi sadržaji namijenjeni su samo općenitom informiranju i ne mogu se tretirati kao zamjena za medicinski ili stručni savjet. Ni jedan dio COVERmagazin-a ne podrazumijeva nikakvo jamstvo, ni obvezu, te autori ne prihvaćaju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primjenom sadržanih informacija. Svi tekstovi i članci i informacije u njima su samo neobavezni savjeti. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. COVERmagazin, ni autori članaka ne preuzimaju nikakvu odgovornost za prijedlog dan u članku. Izražena mišljenja su osobna stajališta i COVERmagazin ne preuzima odgovornost za ista. O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika.