Kako ga učiniti ljubomornim?!

 

 

 

 

Kako ga učiniti ljubomornim?!

 

Za oživljavanje veze treba učiniti svjestan napor. Ako vaš muškarac u posljednje vrijeme jedva da i primijeti kada ste ušli u sobu ili je toliko zauzet gledanjem nogometa da nema vremena za vas, vrijeme je za tajno oružje – ljubomoru.

 

-1- Ogledalce, ogledalce ti na stijeni

 

Dobro se pogledajte. Izgledate li seksi? Zakažite termine u salonima ljepote i vratite svoj zanosni izgled.

 

-2- Potrošite na sebe

 

Čuvate novac za njegovu novu kravatu? Potrošite ga na sebe. I nemojte mu spominjati kada dođe kući, nego tek kada odjenete.

 

-3- Izađite s djevojkama

 

Nemojte sjediti kod kuće zivkajući ga i propitkujući kad se vraća. Budite neovisni i bavite se svojim aktivnostima.

 

-4- Upišite se u teretanu

 

Upišite se u teretanu, te mu spomenite nekoliko muških „prijatelja“ koje tamo susrećete ili ste upoznali. Nemojte zaboraviti pohvaliti njihove bicepse.

 

-5- Buket pitanja

 

Neka vam prijateljica pošalje buket cvijeća i ne navede od koga je. Kada dođe ponašajte se normalno i nemojte ga pitati je li on poslao.

 

-6- Iskoristite susjeda

 

Pozovite susjeda da vam popravi neku slomljenu stvar ili popravi nešto u vrtu. Naravno, pozovite ga dok je vaš muž u blizini, kako susjed ne bi pogrešno interpretirao vaš poziv.

 

-7- Budite sigurni u sebe

 

Ako ga volite, budite toliko umjereni da ga ne povrijedite. Jedna je stvar malo se poigrati, a potpuno druga nekoga provocirati i izazivati napade ljubomore.

 

 

Izdvojene teme

» EMOCIONALNA INTELIGENCIJA » STRES » SAMOPOUZDANJE » IZVORI SREĆE » TREMA » DEPRESIJA » CRTE LICA » MENTALNE MAPE

 

 

Sponzorirane teme

 


  

 

IZJAVA O ODRCANJU ODGOVORNOSTI: Svi sadržaji namijenjeni su samo općenitom informiranju i ne mogu se tretirati kao zamjena za medicinski ili stručni savjet. Ni jedan dio COVERmagazin-a ne podrazumijeva nikakvo jamstvo, ni obvezu, te autori ne prihvaćaju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primjenom sadržanih informacija. Svi tekstovi i članci i informacije u njima su samo neobavezni savjeti. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. COVERmagazin, ni autori članaka ne preuzimaju nikakvu odgovornost za prijedlog dan u članku. Izražena mišljenja su osobna stajališta i COVERmagazin ne preuzima odgovornost za ista. O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika.