Želite vratiti bivšeg?

 

 

 

 

Želite vratiti bivšeg?

Kada se želite što prije je moguće vratiti u život i misli bivšeg često nesvjesno radite kritične greške koje mogu ozbiljno pokvariti vaše šanse.

Mnogi nikada neće uspjeti vratiti bivšeg zbog neke glupe uobičajene pogreške koju su mogli izbjeći. Ovo su one najčešće:

-         Prerano ga zovete nakon prekida

-         Proučavate vašu ljubav iznova i iznova, te ponavljate kako ćete umrijeti bez njega

-         Ispričavate se iznova i iznova

-         Govorite svome bivšem kako radi veliku pogrešku

-         Govorite svome bivšem koliko ste usamljeni i depresivni bez njega

-         Iznosite pogrešku ponovno i raspravljate samo kako biste zadobili njegovu pažnju

Jeste li već učinili neku od ovih pogrešaka? Ako jeste to bi moglo ozbiljno pokvariti šanse za pomirbu. Ipak, ne trebate se optuživati jer su ove stvari prirodna reakcija ljudi u situacijama u kojoj se vi nalazite.

Radi se o tome da nas nitko nikada nije naučio i objasnio kako se nositi u ovakvim situacijama. Ovakve stvari se sigurno ne uče u školi, ali na vlastitim se pogreškama najbolje uči, pa ćete znati što treba izbjegavati u budućnosti.

Za vratiti bivšeg postoje mnogo učinkovitiji načini, ali teško ih je napisati jer se svaka situacija razlikuje. Ipak, postoje neki postupci koji dokazano isplate:

-         Povećajte svoju privlačnost. Brinite o izgledu i nikako se nemojte zapustiti.

-         Napravite plan kada učiniti korak i što reći.

-         Unaprijed se pripremite na situaciju u kojoj bi ga mogli slučajno sresti kako ne biste izgledali zbunjeno. Npr. što ako ga vidite s drugom, samog i sl.

-         Razmislite koji su uzroci prekida i realno procijenite može li se veza spasiti.

-         Kada dođe vrijeme iskreno recite da biste htjeli ponovno pokušati, ali bez prenemaganja i očaja.

-         Ukoliko bivši ne reagira dostojanstveno se povucite i tražite novog.

 

 

Izdvojene teme

» EMOCIONALNA INTELIGENCIJA » STRES » SAMOPOUZDANJE » IZVORI SREĆE » TREMA » DEPRESIJA » CRTE LICA » MENTALNE MAPE

 

 

Sponzorirane teme

 


  

 

IZJAVA O ODRCANJU ODGOVORNOSTI: Svi sadržaji namijenjeni su samo općenitom informiranju i ne mogu se tretirati kao zamjena za medicinski ili stručni savjet. Ni jedan dio COVERmagazin-a ne podrazumijeva nikakvo jamstvo, ni obvezu, te autori ne prihvaćaju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primjenom sadržanih informacija. Svi tekstovi i članci i informacije u njima su samo neobavezni savjeti. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. COVERmagazin, ni autori članaka ne preuzimaju nikakvu odgovornost za prijedlog dan u članku. Izražena mišljenja su osobna stajališta i COVERmagazin ne preuzima odgovornost za ista. O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika.