Kostimi za maškare i karneval

 

 

 

 

Kostimi za maškare i karneval

 

Maškare i karnevali nude osobama priliku da na površinu iznesu svoju fantaziju i ožive svoju maštu. Ako vam nedostaje ideja za kostime, pročitajte koji kostim bi vam najbolje odgovarao prema vašem horoskopskom znaku.

 

KOSTIMI ZA MAŠKARE I KARNEVALE ZA OVNOVE

Kao pravi heroji zodijaka njima prirodno odgovaraju kostimi Supermana i Batmana. Osim tog savršeno će se snaći i u kostimima svakodnevnih stvarnih junaka poput vatrogasaca, policajaca ili vojnika.

KOSTIMI ZA MAŠKARE I KARNEVALE ZA BIKOVE

Bikovi su dosta samodopadni stoga će kostimi poput Miss karnevala ili Miss Universe pomoći izraziti njihovo shvaćanje sebe. Bikovi su također, poznati kao zaštitnici prirode pa im dodro pristaju kostimi vrtlara ili čak biljaka, najčešće biljaka mesoždera.

KOSTIMI ZA MAŠKARE I KARNEVALE ZA BLIZANCE 

Osobe rođene u znaku blizanaca često ćete vidjeti odjevene u neki poznati duo. Njihov izbor će biti Stanio i Olio, Tom i Jerry, Bonnie i Clyde ili Brad i Angelina.

KOSTIMI ZA MAŠKARE I KARNEVALE ZA RAKOVE

Rakovi su dosta patriotski znak, pa im odgovaraju povijesni kostimi poput statue Kipa slobode, Matije Gubca, viteza Sokola, hrvatskih plemića i sl. Alternativno njihov izbor će biti moderni likovi prezentirani na parodičan način.

KOSTIMI ZA MAŠKARE I KARNEVALE ZA LAVOVE

Svi lavovi vole svjetla reflektora i biti u centru pažnje. Zbog toga će se najvjerojatnije odjenuti u neku rock zvijezdu. Ovaj znak također obožava mačke, zbog toga ćete ih često vidjeti u odjelu Garfielda ili neke druge slavne mačke ili mačka.

KOSTIMI ZA MAŠKARE I KARNEVALE ZA DJEVICE

Prizemna djevica je i veliki emotivac, zbog toga bi njoj odijevanje u seksi simbole dobro došlo i djelovalo oslobađajuće. Kako djevice cijene književnost dobro bi se snašle i u kostimu nekog slavnog pisca ili spisateljice.

KOSTIMI ZA MAŠKARE I KARNEVALE ZA VAGE

Kako vage cijene bračne vrijednosti najčešće će se udružiti s prijateljem i na karneval otići kao slavni par. Ako pak idu samostalno osjetljive vage će se odjenuti u anđela ili dobru vilu.

KOSTIMI ZA MAŠKARE I KARNEVALE ZA ŠKORPIONE

Prirodni detektivi zodijaka, škorpioni će se odjenuti u Sherlock Holmesa. Ali oni vole i drugu stranu zakona. Dobro im pristaju kostimi zatvorskih bjegunaca i poznatih kriminalaca.

KOSTIMI ZA MAŠKARE I KARNEVALE ZA STRIJELCE

Strijelci obožavaju uzbuđenja i pustolovine. Zbog toga im pristaje kostim Robin Hooda, Lare Croft i sl. Osobe rođene u ovom znaku su prirodni zabavljači pa ih možete često vidjeti i u kostimima cirkuskog klauna ili stand-up komičara.

KOSTIMI ZA MAŠKARE I KARNEVALE ZA JARCE

Ponosni jarci vole kraljevske tretmane, zbog toga se najčešće maskiraju u vladare ili vladarice. Dobro im pristaje kosim Cleopatre, ili kralja Ferdinanda. Jarci također posebno cijene duhovnost i drevna vremena, pa bi se jarci trebali dobro osjećati u kostimima duhova, dinosaura ili pračovjeka.

KOSTIMI ZA MAŠKARE I KARNEVALE ZA VODENJAKE

Ovo je vizionarski znak čiji pripadnici vole istraživati, zbog toga će se izuzetno dobro snaći u ulozi astronauta. Njima dobro pristaju i kostimi vanzemaljaca ili osoba koje se na zemlji osjećaju neprilagođeno. 

KOSTIMI ZA MAŠKARE I KARNEVALE ZA RIBE

Ribe bi trebale birati kostime vezane uz vodu. Sirene, morska bića i nemani idealne su uloge za njih. Ribe također vole plesati, zbog toga kostim balerine im pristaje savršeno.

 

KOSTIMI ZA MAŠKARE I KARNEVALE

 

 

 

Izdvojene teme

» EMOCIONALNA INTELIGENCIJA » STRES » SAMOPOUZDANJE » IZVORI SREĆE » TREMA » DEPRESIJA » CRTE LICA » MENTALNE MAPE

 

 

Sponzorirane teme

 


  

 

IZJAVA O ODRCANJU ODGOVORNOSTI: Svi sadržaji namijenjeni su samo općenitom informiranju i ne mogu se tretirati kao zamjena za medicinski ili stručni savjet. Ni jedan dio COVERmagazin-a ne podrazumijeva nikakvo jamstvo, ni obvezu, te autori ne prihvaćaju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primjenom sadržanih informacija. Svi tekstovi i članci i informacije u njima su samo neobavezni savjeti. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. COVERmagazin, ni autori članaka ne preuzimaju nikakvu odgovornost za prijedlog dan u članku. Izražena mišljenja su osobna stajališta i COVERmagazin ne preuzima odgovornost za ista. O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika.