Pažljivo birajte svjetlo na kojem ćete se šminkati
Kad god nanosite make up to radite u prostorijama u kojima će svjetlost biti što sličnija prirodnoj...

Pažljivo birajte svjetlo na kojem ćete se šminkati

 

Bez obzira da li idete na neki važan događaj ili samo u teretanu, ukoliko se šminkate vrlo je važno da to radite na odgovarajućoj svjetlosti.

Kad god nanosite make up to radite u prostorijama u kojima će svjetlost biti što sličnija prirodnoj.

Ukoliko se šminkate u prostoriji s neprirodnim svjetlom kada izađete vani mogli biste ostaviti potpuno suprotan efekt od željenog.

 

 

Izdvojene teme

» POTROŠNJA KALORIJA » TABLICA KALORIJA » INDEKS TJELESNE MASE » DEPILACIJA » KONTRACEPCIJA » DEPRESIJA » ČAJEVI » VITAMINI I MINERALI » DIJETA » ZDRAVA PREHRANA

 

 

Sponzorirane teme

 


  

 

IZJAVA O ODRCANJU ODGOVORNOSTI: Svi sadržaji namijenjeni su samo općenitom informiranju i ne mogu se tretirati kao zamjena za medicinski ili stručni savjet. Ni jedan dio COVERmagazin-a ne podrazumijeva nikakvo jamstvo, ni obvezu, te autori ne prihvaćaju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primjenom sadržanih informacija. Svi tekstovi i članci i informacije u njima su samo neobavezni savjeti. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. COVERmagazin, ni autori članaka ne preuzimaju nikakvu odgovornost za prijedlog dan u članku. Izražena mišljenja su osobna stajališta i COVERmagazin ne preuzima odgovornost za ista. O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika.