Ljepota

 

 

Izbjeljivanje kože lica
Prirodni načini da posvijetlite kožu

Izbjeljivanje kože lica

 


Tamne mrlje, staračke pjege i slični nedostaci izgledaju vrlo neprivlačno na licu, pa ako niste spremni prihvatiti ih uhvatite se u koštac s njima.

-1- Koristite kreme sa zaštitnim faktorom – Jedan od najjednostavnijih načina da izbjegnete tamne mrlje je korištenje visokog zaštitnog faktora. Neka bude 15 ili još veći. On neće samo spriječiti tamne mrlje, nego i blokirati štetne UV zrake.

- 2- Napravite piling – Jednom tjedno napravite piling lica kako biste uklonili odumrle stanice kože. Izmiješajte dvije žlice zobenog brašna s dvije žlice smeđeg šećera, te četvrtinom šalice mlijeka. Nježno nanesite na lice i masirajte, isperite i hidratizirajte nakon.

-3- Maska za lice – Jednom tjedno koristite ovu masku za lice: Uzmite po žlicu sljedećeg: paste od sandalovine, sok od limuna, sok od rajčice i sok od krastavca. Izmiješajte i kreirajte homogenu smjesu. Nanesite na lice i čekajte da se osuši. Isperite i nanesite kremu za lice.

Više savjeta  za ljepotu pronađite u rubrici ljepota.


 

 

 

 

 

 

 

 

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI: Svi tekstovi i članci su samo neobavezne informacije. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika. Svi sadržaji namijenjeni su samo općenitom informiranju i ne mogu se tretirati kao zamjena za medicinski ili stručni savjet. Ni jedan dio COVERmagazin-a ne podrazumijeva nikakvo jamstvo, te autori ne prihvaćaju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primjenom sadržanih informacija.

Oglas