Ljepota

 

 

Nanošenje sredstava protiv akni
Nanošenje sredstava protiv akni

Nanošenje sredstava protiv akni

 


Ukoliko imate akne i prištiće na licu uvijek nanesite prvo proizvode za borbu protiv njih. Na taj način će imati priliku djelovati izravno na kožu.

Nakon sredstva protiv akni nanosite ostale proizvode prema želji, potrebi ili navici.

Sredstava za liječenje akni, ovisno o tipu kože mogu se nanositi na čitavo lice ili samo na prištiće i upaljena područja. To o visi o tipu vaše kože i preporuci dermatologa.

Međutim, većina sredstava namijenjenih toj svrsi osmišljena je tako da osim što isušuju postojeće akne i preveniraju izbijanje novih, pa ukoliko vam ne isušuju kožu bilo bi ih dobro nanositi na cijelo područje.

Više savjeta  za ljepotu pronađite u rubrici ljepota.


 

 

 

 

 

 

 

 

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI: Svi tekstovi i članci su samo neobavezne informacije. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika. Svi sadržaji namijenjeni su samo općenitom informiranju i ne mogu se tretirati kao zamjena za medicinski ili stručni savjet. Ni jedan dio COVERmagazin-a ne podrazumijeva nikakvo jamstvo, te autori ne prihvaćaju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primjenom sadržanih informacija.

Oglas