Karijera

Karijera

 

Ljeto u uredu!

 

 

Ljeto u uredu!

 

 

 

 

 


Dio ljeta ćete vjerojatno provesti u uredu. Glavni savjet za odabir odjeće je: imajte na umu da ured nije plaža, iako ste možda mislima već na moru!

 

Ako na poslu morate nositi odijelo, gornji dio nosite preko lagane košulje, po mogućnosti bez rukava. Neka bude od ljetnih materijala, izaberite lan, pamuk, tkz. hladnu vunu... Bez obzira na vrućinu neka ne bude preusko ili prekratko. U ponudi je veliki broj odijela za ljeto kratkih rukava, pa i bez rukava.

 

Izaberite svijetle boje! Žive boje izražavaju ležerno raspoloženje, kao da ste već na odmoru, a takav dojam ne želite ostaviti u uredu. Radije se odlučite za mirne boje, najbolji izbor je bijela, te beige, svijetlo plava... Ljetne su, a ne ostavljaju dojam neprofesionalnosti.

 

 «Šorc» tj. kratke hlače? Da ako izgledaju elegantno i profesionalno. Po mogućnosti do koljena i na peglu.

 

Gole noge? Ovo je pitanje i danas diskutabilno.  Bez čarapa je lakše, ali ako ih po dress codu trebate, morat ćete ih nositi.

 

Bez obzira koliko temperature bile visoke, nemojte doći oskudno odjeveni u ured! To uključuje kratke suknje, prozirne materijale, gola leđa, uske majice...

 

ljeto-u-uredu-9

ljeto-u-uredu-8

ljeto-u-uredu-7

ljeto-u-uredu-6

ljeto-u-uredu-5

ljeto-u-uredu-4

ljeto-u-uredu-3

ljeto-u-uredu-2

ljeto-u-uredu-1


 


 

 

Oglas

 

 

Oglas