Ljeto u uredu!

 

 

 

 

Ljeto u uredu!


Dio ljeta ćete vjerojatno provesti u uredu. Glavni savjet za odabir odjeće je: imajte na umu da ured nije plaža, iako ste možda mislima već na moru!

 

Ako na poslu morate nositi odijelo, gornji dio nosite preko lagane košulje, po mogućnosti bez rukava. Neka bude od ljetnih materijala, izaberite lan, pamuk, tkz. hladnu vunu... Bez obzira na vrućinu neka ne bude preusko ili prekratko. U ponudi je veliki broj odijela za ljeto kratkih rukava, pa i bez rukava.

 

Izaberite svijetle boje! Žive boje izražavaju ležerno raspoloženje, kao da ste već na odmoru, a takav dojam ne želite ostaviti u uredu. Radije se odlučite za mirne boje, najbolji izbor je bijela, te beige, svijetlo plava... Ljetne su, a ne ostavljaju dojam neprofesionalnosti.

 

 «Šorc» tj. kratke hlače? Da ako izgledaju elegantno i profesionalno. Po mogućnosti do koljena i na peglu.

 

Gole noge? Ovo je pitanje i danas diskutabilno.  Bez čarapa je lakše, ali ako ih po dress codu trebate, morat ćete ih nositi.

 

Bez obzira koliko temperature bile visoke, nemojte doći oskudno odjeveni u ured! To uključuje kratke suknje, prozirne materijale, gola leđa, uske majice...

 

ljeto-u-uredu-9

ljeto-u-uredu-8

ljeto-u-uredu-7

ljeto-u-uredu-6

ljeto-u-uredu-5

ljeto-u-uredu-4

ljeto-u-uredu-3

ljeto-u-uredu-2

ljeto-u-uredu-1


 


 

 

 

Izdvojene teme

» MIROVINSKO OSIGURANJE » ŽIVOTNO OSIGURANJE » OSIGURANJE OD PROFESIONALNE ODGOVORNOSTI » PRIVATNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE »ULAGANJA U INVESTICIJSKE FONDOVE » ULAGANJE U DIONICE

 

 

Sponzorirane teme

 


  

 

IZJAVA O ODRCANJU ODGOVORNOSTI: Svi sadržaji namijenjeni su samo općenitom informiranju i ne mogu se tretirati kao zamjena za medicinski ili stručni savjet. Ni jedan dio COVERmagazin-a ne podrazumijeva nikakvo jamstvo, ni obvezu, te autori ne prihvaćaju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primjenom sadržanih informacija. Svi tekstovi i članci i informacije u njima su samo neobavezni savjeti. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. COVERmagazin, ni autori članaka ne preuzimaju nikakvu odgovornost za prijedlog dan u članku. Izražena mišljenja su osobna stajališta i COVERmagazin ne preuzima odgovornost za ista. O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika.