Izdvojeno
OGLAS

Pravilno disanje pomaže tijelu i emocijama

Objavio kolovoz 3, 2011

disanjePravilno disanje pomaže tijelu i emocijama

Besplatna metoda kojom ćete se osloboditi napetosti, poboljšati cirkulaciju, regulirati znojenje i popraviti stanje kože je najobičnije, ali pravilno disanje. Istraživanja su pokazala kako ispravno disanje može imati čudesne učinke na cjelokupno tijelo i emocije.

Disanje je vrlo moćno, a opet tako jednostavno. U prosjeku osobe koriste tek 20 posto svoga plućnog kapaciteta, međutim vježbanjem mogu naučiti iskoristiti puni potencijal. Na taj način će slati bolji sadržaj u stanice tijela, te unijeti dramatične promjene po pitanju raspoloženja i zdravlja.

Ispravno disanje je čovjeku urođeno. Promotrite novorođenče kako diše i uočit ćete kako se njegov trbuh diže sa svakim udisajem. Kako starimo smanjujemo trbušno disanje i prebacujemo se na prsno. Da bismo taj proces ispravili trebamo se prebaciti na trbušno disanje punim plućima.

disanje1

Oglas

 

Ostavite komentar

Your email address will not be published.

Current month ye@r day *

OGLAS
Facebook

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja sucelja slažete se s tim. više

Radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Ukoliko se ne slažete s tim u postavkama vašeg preglednika možete isključiti njihovo prihvaćanje.  


Koristimo tvrtke za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web lokaciju. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas zanimaju.

Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite na Network Advertising Initiative i Google.hr/privacy.html.

Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Zatvori