Soundset mreža – prva hrvatska mreža lokalnih radijskih postaja

Mutlimedijalnim plesno-zabavnim spektaklom Atomic Dance Factory-ja koji je zapalio publiku Weekend Media Festivala, javnosti se predstavila Soundset mreža – prva hrvatska mreža lokalnih radijskih postaja. Urbani zvuk i samo dobra zabava glavni su pokretački moto dobro poznatih lokalnih radijskih postaja okupljenih u Soundset mrežu koju je atraktivnim performanceom predstavila ova najzabavnija plesna skupina u Hrvatskoj. „Soundset prate ritam svojih gradova“ poruka je koju je prenijela postava Atomic Dance Factory-ja kroz multimedijalni prikaz svakodnevnih životnih situacija slušatelja Soundset mreže.

Soundset mrežu čini 12 radijskih postaja iz 11 gradova diljem Hrvatske: Zagreb, Bjelovar, Osijek, Dubrovnik, Split, Varaždin, Rijeka, Krapina, Zadar, Požega i Zaprešić. Prema istraživanjima Soundset ima između 300.000-350.000 stalnih slušatelja, dok  je dnevni doseg između 400.000 i 450.000 slušatelja, a publika je urbano slušateljstvo u dobi od 20 do 55 godina. Članice Soundseta diljem Hrvatske na različitim frekvencijama dijele jednaku glazbu i Informativni program. Sve su postaje povezane istom radijskom shemom, zajedničkim news centrom, sličnim tonom komunikacije voditelja i urbanim zvukom, a vijesti proizvodi Soundset News Centar u Zagrebu.

Svaka radijska postaja iz Soundset mreže i dalje zadržava svoj lokalni identitet i informira o događajima relevantnim upravo za ono područje na kojem se nalazi. Novi brend Soundset radijske mreže donosi slušateljima poznati i urbani zvuk, koji komunicira putem društvenih mreža i tako prestaje biti mas medij i postaje jedan na jedan medij koji istovremeno pruža sve lokalno relevantne informacije. Nova shema radijskih postaja u okviru Soundset mreže u potpunosti je prilagođena postojećim i potencijalnim slušateljima, kojih je svakim danom sve više.

Soundset je tako postao znak za urbanu lokalnu radijsku postaju u tom gradu. S obzirom da su radijske postaje u Soundset mreži okrenute primarno lokalnom programu zvijezde Soundseta su lokalne. To su stanovnici Soundset gradova koje slušatelji jako dobro poznaju, – riječ je o preko trideset voditeljica i voditelja koji su svi zvijezde u svojim gradovima. Soundset ima sve što slušatelji žele – urbani zvuk i samo dobru glazbu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)