Hippy Garden ljetna kolekcija „Frekvencija radosti”

Prava ljetna vizija inspirirana suncem i prirodom u svom najizvornijem obliku predstavljena je u modnom ljetnom editorijalu brenda Hippy Garden. Cvjetni printevi, forme i oblici zajedno čine modnu priču koja na jedinstven i ležeran način slavi svaki topli dan ljeta.

Kolekcija obiluje kvalitenim modnim komadima  poput viskoznih haljina bez rukava i lepršavih tunika koje su fantastičan odabir, kako za dnevne poslovne obaveze, tako i za opuštene morske večeri.

Koketirajući  sa sportskim elementima najtraženiji odjevni komad sezone je bomber jakna, a ljetni outfit u režiji Hippy Gardena nezamisliv je bez kupaćeg kostima koji odlično pristaje vašem tijelu. Bikini model dolazi u kombinaciji nježne puder roza boje povezan uskim trakicama. Velika pažnja svakako je posvećena i modnim dodacima, laptop i ruksak torbama koji se mogu nositi uz sve kombinacije.

Već svima poznata Hippy Garden  urbana obuća savršeno upotpunjuje cjelokupan izgled kolekcije osnaženom radosnim autorskim printom. Fotografije su nastale zahvaljujući Šimi Eškinji a lice kampanje je model Marina Mirt  iz agencije Relatum Model Management dok je za frizuru i šminku bio zadužen Aurora studio Biograd n/m.

Objava za medije