MAKS DEBITIRAO NA CUBE SHOWROOM-u U PARIZU

Nakon pariškog showrooma zagrebačka dizajnerica Saša Maksimiljanović u Zagreb dovodi grčke dizajnerice nakita

U Parizu je nedavno održan CUBE showroom, a na njemu se prvi puta predstavila i zagrebačka dizajnerica Saša Maksimiljanović sa svojim brendom Maks. CUBE je inovativna i multibrend showroom platforma osnovana od strane Philippe Natali-a, osnivača N10 Showrooma, sa sjedištem u Parizu. Locirana u srcu utjecajnog Marais distrikta proteže se na čak 850 kvadrata te posjeduje mrežu od preko 6000 buyera dizajnerske i suvremene ženske odjeće, muške odjeće te butika modnih dodataka, concept dućana i robnih kuća širom svijeta. Traje 7 dana, a Saša se predstavila kolekcijom odjeće i nakita za sezonu jesen/zima 2017-2018.

CUBE se održava četiri puta godišnje, dva puta showroom muške mode, a dva puta ženske mode. Inače, CUBE je nastao na temelju znanja i resursa tima vodećeg pariškog showrooma N10 Showroom. Radi se o novoj i modernoj modnoj platformi koja pruža ne samo prostor samog showrooma već kompletnu organizaciju i tim posvećen razvijanju brenda. CUBE je inovativna showroom platforma, moderan ‘hub’ u kojem se razvijaju prava partnerstva s brendovima koje su izabrani za predstavljanje na CUBE.

Upravo ta ideja pružila je Saši mogućnost za nove uzbuđujuće suradnje. S obzirom da je i sama vlasnica concept dućana Hysteria u Teslinoj 9, CUBE se pokazao kao izvrsna platforma za dolazak talentiranih stranih dizajnera u Zagreb.

„Dolazak na CUBE mi je bila jedna od najboljih poslovnih odluka koje sam donjela. Energija koja vlada unutar showrooma je izvrsna, svi dizajneri su iznimno talentirani i kreativni, a uz to i vrlo pristupačni i srdačni. Bio je pravi užitak provesti 7 dana s njima družeći se, razmijenjujući iskustva i ideje. Dizajneri dolaze iz cijelog svijeta, a u njihovim modelima jednostavno morate uživati. Radi se o komadima koji su jedinstveni, od komada i komada nakita koje ne možete prestati nositi do genijalnih torbi u koje se automatski zaljubite“, objasnila je Saša.

Tako da prijateljstvo nije jedina stvar koju je Saša ponjela nazad u Zagreb. Ubrzo će se u ponudi Hysterije naći prvi modeli grčkih dizajnerica nakita Theano Ravazoula-Potamianou I njenog brenda Aumorfia te Ioanna Liberta. One su prve dizajnerice s CUBE-a čiji će se asortiman od svibnja moći kupiti u Hysteriji, a nakon njih u pripremi je dolazak kolekcije torbi ukrajinskih i talijanskih dizajnera.

CUBE se održava na dvije lokacije u području Le Marais, u rue du Pont aux Choux na 550 kvadrata te rue Debelleyme na 300 kvadrata, a surađuju s brendovima u nastajanju te već renomiranim brendovima.

Objava za medije