Wedd.in Croatia – Prvi interaktivni vodič za vjenčanja u Hrvatskoj

Wedd.in Croatia – Prvi interaktivni vodič za vjenčanja u Hrvatskoj

Wedd.in Croatia – Prvi interaktivni vodič za vjenčanja u Hrvatskoj
Wedd.in Croatia – Prvi interaktivni vodič za vjenčanja u Hrvatskoj

Savjetnica za vjenčanja Gabriela Kočiš je pokrenula razvoj interaktivnog vodiča za vjenčanja u Hrvatskoj. Riječ je o prvoj multimedijalnoj knjizi i aplikaciji u kojoj će inozemni korisnici pronaći sve informacije o atraktvinim lokacijama, restoranima, vinskim cestama, fotografima i ostalim neizostavnim elementima koje je potrebno odabrati prilikom organiziranja vjenčanja u Hrvatskoj. Sadržaj vodiča bit će zaokružen atraktivnim video materijalima, fotografijama, interaktivnim mapama kao i idejama za uređenje interijera i eksterijera vjenčanja.

„Destination weddings“ predstavlja trend u svijetu, tako se ovim projektom žele privući inozemni parovi u potrazi za idelnim mjestom za vjenčanje. Isto tako, projekt će doprinijeti brendiranju Hrvatske kao vodeće destinacije u svijetu za ovu vrstu specijalizirane turističke ponude. Uz suradnju svih dionika iz turstičkog sektora, a koji dolaze iz redova hotelijera, vinara, maslinara, ugostitelja i fotografa, ovim projektom neposredno će se povećati turistički razvoj svih regija u Hrvatskoj te produžiti sezona.

„Dovoljno je napraviti iskorak od uvriježenog pristupa u promociji države kako bi osnažili postojeću turističko-ugostiteljsku ponudu i brendirali Hrvatsku kao savršenu wedding destinaciju. Iz tog razloga pokrenula sam razvoj interaktivnog vodiča za vjenčanja koji će privući velik broj zaljubljenih“, tvrdi Gabriela Kočiš.

Suradnica na projektu i dizajnerica Ivana Cvetković  Lakoš, smatra izuzetnim izazovom dizajnirati interaktivni vodič ove vrste, te vizualno približiti korisnicima kvalitetu i atraktivnost Hrvatske kao destinacije za vjenčanja.

Na jesen se planira završetak projekta, kad će se moći preuzeti vodič i pripadajuća mobilna aplikacija.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)