Andrea Andrassy i Tina Katanić oduševile kao Mrazice

Andrea Andrassy i Tina Katanic odusevile kao Mrazice

Andrea Andrassy i Tina Katanić oduševile kao Mrazice

Humanitarnu akciju u Rosesu podržale su brojne poznate osobe: voditelji Tamara Loos, Saša Buneta, Ines Preindl, Tihana Zrnić, Frano Domitrović i simpatična Uršula Tolj, pjevači Ivana Marić i Jacques Houdek te prekrasna glumica Marija Borić. Svi zajedno zapjevali su Zvončiće i fotografirali se sa mnogo građana, koji su zatim fotografije kupili i tako pomogli djeci u Osnovnoj školi pri specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice.

Pravo veselje najmlađih nastalo je kada su u Roses stigle Andrea Andrassy i Tina Katanić, obučene kao Mrazice i tako skakutale po cijelome centru, ne bi li sakupile dodatne humanitarne priloge.

“Je li moguće da ćemo napokon ostvariti našu veliku želju i nabaviti kombi za prijevoz učenika?! Sve ukazuje da će se to ostvariti! Naša su srca puna optimizma i veliko hvala svim zvijezdama i ljudima dobrog srca, koji su i tek će kupiti licitarske ukrase” – rekao je Antun Zupanc, ravnatelj škole.

Svi građani koji se žele uključiti u akciju mogu tijekom cijeloga prosinca kupiti licitare i tako pomoći učiniti hvalevrijedno djelo.

roses-fashion-outlet.com

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)