Ivo Gamulin Gianni i prijatelji” u HNK Varaždin

Gianni Christmas

Glazbena božićna bajka u Varaždinu – 14. prosinca gala koncert  ”Ivo Gamulin Gianni i prijatelji” u HNK Varaždin

Proslavljeni tenor Ivo Gamulin Gianni održat će 14. prosinca u Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu božićni gala koncert „Ivo Gamulin Gianni i prijatelji”, na kojem će ugostiti našu poznatu sopranisticu Valentinu Fijačko i sjajnu vokalisticu Ivanu Kindl.
„Vrijeme adventa mi je najdraži dio godine i zbog toga već tradicionalno svake godine okupljam vrhunske glazbenike i prijatelje da zajednički podijelimo radost Božića na pozornici. Posebno me raduje da ćemo ove godine čaroliju božićnih pjesama podijeliti s divnom varaždinskom publikom u Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu”, naglasio je Ivo Gamulin Gianni ususret varaždinskom koncertu na kojem će publika imati priliku uživati u hrvatskim božićnim pjesmama, ali i međunarodnim božićnim evergreenima.

Još kao petogodišnjak, Gianni je po prvi puta javno zapjevao u rodnoj Jelsi, na Hvaru u mjesnoj crkvi, upravo uoči Božića, te ne čudi da u njegovoj bogatoj glazbenoj karijeri njegovanje tradicije održavanja božićnih koncerata ima posebno mjesto. Kroz godine, Ivo Gamulin Gianni je na svojim božićnim koncertima redovito ugošćivao poznata glazbena imena s hrvatske ali i svjetske glazbene scene. Tako je prošle godine na tradicionalnom božićnom koncertu u Koncertnoj dvorani „Vatroslav Lisinski“ u Zagrebu pjevao sa španjolskom zvijezdom Pastorom Soler, Majom Blagdan i Vandom Winter, a prethodnih je godina na svojim božićnim koncertima ugostio Doris Dragović, Gloriu Gaynor, Dionne Warwick, Davida Elliotta i druga velika pjevačka imena.

Predstojeći će koncert biti istinski glazbeni spektakl i dar Ive Gamulina Giannia svim Varaždinkama i Varaždincima koji će te večeri moći uživati u združivanju vrhunskih vokala, uz poruku zajedništva i dijeljenja radosti u vrijeme Adventa!
Za ovaj gala koncert  koji će u HNK Varaždin započeti u  20 sati već vlada veliko zanimanje publike, a ograničen broj ulaznica za koncert pušten je u prodaju na blagajni HNK Varaždin.

Objava za medije od: PR management

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)