Iva Balaban predstavlja trendy nakit Galla by KOZMO

IVA BALABAN_03

Iva Balaban predstavlja trendy nakit Galla by KOZMO

U najveću hrvatsku drogeriju KOZMO stigao je novi trendy nakit! Galla by KOZMO ime je iza kojeg se krije veliki izbor naušnica, narukvica, prstena i ogrilca koji će svojim modernim dizajnom i privlačnim bojama učiniti da zablistate u svakoj prigodi. Zaštitno lice nove linije nakita koja će se moći pronaći ekskluzivno i samo u drogerijama KOZMO, jedna je od najljepših Hrvatica, modna urednica i ikona stila Iva Balaban.

Razigrana i vesela, glamurozna i otmjena, samo su neke od modnih razglednica novog nakita Galla by KOZMO u kojima atraktivna Iva Balaban otkriva male tajne čarobne linije nakita uz koje ćemo zablistati u svakoj prigodi.

“Zaljubljivanje  u Galla nakit desilo se na prvi pogled. Moderan, prekrasno dizajniran, šaren, lagan, atraktivan, dostupan i povoljan. Drugim riječima, dobijete sve u jednom. Obožavam nakit i zaista sam velika ljubiteljica, a ljeto je idealno za ukrasiti se raznolikim ogrlicama, prstenjem ili narukvicama.“ – izjavila je urednica mode i ljepote jednog ženskog časopisa Iva Balaban.

Ekskluzivno, samo u prodavaonicama najveće hrvatske drogerije, linija nakita Galla by KOZMO oduševit će pripadnice ljepšeg spola koje se vole poigravati s modom, a neodoljive boje i oblici zadovoljit će ukuse i namaštovitijih! Idealan za svaki stil i prilku, upotpunit će i učiniti Vašu modnu priču jedinstvenom, a mali savjeti naše Ive Balaban pomoći će u odabiru pravog nakita.

“Galla nakit pokušali smo približiti svakoj ženi neovisno o dobi. Baš zato on i je toliko primamljiv jer je dizajniran za svačiji stil. Sami modni lookovi prate vizije mladih urbanih cura, poslovnih i glam žena kao i onih najhrabrijih, inspiriranih raznim kulturama i njihovom tradicijama. – izjavila je Iva te savjetuje: “Nakit uvijek mora ostati samo nakit na ženi jer on samo daje zadnji “touch” na vedroj, pozitivnoj, nasmijanoj ženi, svjesnoj da je ona ta koja isti učini još sjajnijim.“

Objava za medije od: SELECT PR za KOZMO 2014.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)