Šibenik novim klubom postaje središte zabave u Dalmaciji

the shapeshifters

Šibenik novim klubom postaje središte zabave u Dalmaciji

Noćni život Dalmacije i Šibenika od ovog će vikenda biti osvježen otvaranjem novog open air kluba Sun Club. Party otvorenja novog nezaobilaznog mjesta zabave u petak, 01. kolovoza od 23 sata predstavlja legendarni britanski DJ dvojac The Shapeshifters te brojna druga iznenađenja koja će upotpuniti vruću dalmatinsku večer.

Iza imena The Shapeshifters krije se dvojac Max Reich i Simon Marlin koji su 2003. godine svojim hitom Lola’s Theme svjetsku glazbenu scenu promijenili zauvijek. Inovativnim su pristupom stvaranju glazbe nametnuli nove standarde na sceni, a kombinacijom underground house glazbe s elementima funka, soula i techy doba inicirali plesnu groznicu na podijima širom svijeta. Posljednjih su godina postali pravi miljenici hrvatske publike.

Sun Club novi je šibenski klub modernog uređenja i prekrasnog interijera u kojem su udobnost gostiju i nezaboravan provod na prvom mjestu. Na prekrasnoj lokaciji u Dubravskom putu 56. (Bilice), Sun Club će bez daha ostaviti i one najzahtjevnije bilo zbog pomno birane glazbe, prekrasnog elitno uređenog prostora ili pak vrhunske produkcije, brojnih dodatnih sadržaja i specijalnih efekata koji oduševljavaju.

Spoj vrhunskog programa u kojem će ovog ljeta nastupiti brojna svjetska DJ imena te koncertnih događanja uz domaće i strane zvijezde zabavne i pop glazbe bez sumnje pružaju izbor u kojem će svatko pronaći idealan ljetni provod za sebe. Rezidenti Sun Cluba su DJ Ivan Bačić (Gallery, Khala Bar) i DJ Bronxwell.

Objava za medije od: SELECT PR za SUN CLUB 2014.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)