Ljetna turneja Massima

Massimo ljetna turneja

Ljetna turneja Massima

Massimo koncertom u Supetru na otoku Braču gdje će nastupiti 18. srpnja u prostoru Ljetnog kina započinje svoju ljetnu turneju. Već dan nakon Supetra, 19. srpnja, Massimo nastupa u Trogiru u kuli Kamerlengo, a 21. srpnja stiže u Blato na Korčuli, gdje će koncert održati na  Plokati.
Massimovi fanovi na predstojećim koncertima na otvorenom mogu očekivati repertoar u kojem će se tijekom dva puna sata izmjenjivati mnogobrojni Massimovi hitovi. „Repertoarom ću obuhvatiti  sve važnije kompozicije koje sam snimio od 1983. pa do danas, “ najavljuje Massimo, koji je s ovogodišnje dodjele Porina kući otišao s čak tri statue Porina, a iza njega su i rasprodane koncertne dvorane u cijeloj regiji.

Otočki fanovi popularnog pjevača jedva su dočekali ljetne koncertne termine na Braču i na Korčuli, dok je u Trogiru Massimo čest glazbeni gost. No, srpanjski će koncert u Trogiru uz uvijek neponovljivog Massima i dodatno biti drugačiji zbog posebnog ambijenta kule Kamerlengo gdje se koncert održava.
Ulaznice za sva tri predstojeća Massimova koncerta mogu se u pretprodaji kupiti po cijeni od 80 kn,  a na dan koncerta, cijena ulaznica je 100 kn.
Ulaznice se mogu kupiti u sustavu Eventima, na www.eventim.hr, te na prodajnim mjestima:

Supetar – Putnička agencija Brač Travel, Kiosk TISKA Porat
Trogir – kiosci TISKA, turističke agencije Atlas, Kairos i South Tours, ured Turističke zajednice Grada Trogira
Korčula – Blato Tours u Blatu, te kiosk TISKA na Autobusnom kolodvoru Korčula

Objava za medije od: PR management

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)