Izabrana Miss Universe Hrvatske 2014!

Miss Universe Hrvatske 2014

Izabrana Miss Universe Hrvatske 2014!

U novoj sportskoj dvorani Marina Cvetkovića u Opatiji odrzan je 18.izbor Miss Universe Hrvatske za Miss Universe 2014. Na spektakularnom izboru pobijedila je Ivana Mišura iz Zagreba, a pratilje su joj Meri Benčić i Andrea Generalić. Miss fotogeničnosti odabrali su fanovi na sluzbenoj Facebook stranici izbora i lentu dodijelili Matei Hunjed dok su natjecateljice za Miss simpaticnosti izabrale Anđelu Marijanović.

Grad Opatija i Direkcija Miss Universe Hrvatske odlučili su izbor pokloniti Opatijcima i svim njihovim gostima povodom proslave 170 godina turizma u Opatiji, pa je ulaz bio slobodan za sve posjetitelje.

Osim prekrasnih djevojaka, koje su u finalu nosile kupaće kostime Yamamay, Salsa jeans i večernje haljine Vesna Sposa te cipele Baldinini publika je uživala i u glazbenom dijelu programa u kojem su nastupili SOULFINGERS te gosti iz Slovenije SAMUEL LUCAS & NERMIN PUŠKAR.

Pobjednica Ivana Mišura , kojoj je krunu predala Melita Fabečić, predstavljati će Hrvatsku krajem godine na svjetskom izboru za Miss Universe. Kao glavnu nagradu na izboru Miss Universe Hrvatske 2014. lijepa Ivana osvojila je stipendiju u vrijednosti od 20.000 € na Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta.

Objava za medije od: Direkcija Miss Universe Hrvatske

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)