Barbara Nola i Sementa Rajhard otkrile tajnu blistavog osmijeha

Barbara Nola i Sementa Rajhard otkrile tajnu blistavog osmijeha uz White Glo proizvode

KOZMO otkriva tajnu holivudskog osmijeha! Stigla je najnovija linija inovativnih proizvoda za izbjeljivanje zubi White Glo koja se može pronaći ekskluzivno samo u drogerijama KOZMO! Vrhunski asortiman popularnog australskog brenda s nestrpljenjem su dočekale glumice Barabara Nola i Sementa Rajhard, radijske voditeljice Lorena Nosić i Ivana Mišerić te glazbenik Damir Kedžo koji su nove proizvode isporbali u prekrasnom Plaza baru u Zagrebu!

“Lijep osmijeh naš su najljepši je ukras na licu. I meni kao glumici ali i svim drugim ljudima, mislim da bi higijena zubi trebala biti na prvom mjestu. Prekrasnim osmijehom možete razoružati svakoga, a nove proizvode jedva čekam i sama isporbati!“ – izjavila je glumica Barbara Nola.

Brend White Glo osnovala je tvrtka Barros Laboratories Pty Ltd 1993. godine u Australiji. Danas je White Glo jedan od vodećih brendova za izbjeljivanje zubi te nudi kompletan asortiman proizvoda za svakodnevnu oralnu higijenu.

Inovativna linija proizvoda sastoji se od revolucionarne zubne paste Coffe and Tea Drinkers Formula koja pomoću mikro čestica uklanja nečistoće na zubnoj caklini, pomaže u sprečavanju nastajanja mrlja te sadrži fluorid koji štiti zube od propadanja. Herbal zubna pasta sadrži ekskluzivnu formulu temeljenu na prirodnim biljkama i mineralima, ne sadrži kemikalije te redovitom upotrebom otklanja mrlje, izbjeljuje caklinu i održava zdravlje desni. Anti – Plaque zubna pasta sadrži specijalan sastojak za bornu protiv plaka i zubnog kamenca te osigurava zaštitu od bolesti i truljenja zubi. Profesional Choice pasta ocijenjena je najučinkovitijom pastom za izbjeljivanje zubi a njezina snažna formula razvijena je za zahtjevan segment potrošača čiji posao zahtijeva veliku posvećenost vlastitom izgledu. Tu je i zubna pasta s formulom za pušače, 2 u 1 pasta za izbjeljivanje zubi s vodicom za ispiranje usta, White Glo set za dan i noć te vrhunske linije vodica za ispiranje usta i učinkovitih zubnih četkica koje pomažu postizanju vrhunskih rezultata.

Sve White Glo paste obogaćene su vitaminima šipkovog ulja za zdrave desni, a redovitom upotrebom u kombinaciji sa odgovarajućim zubnim četkicama, na Vašem će licu ostaviti blistavo bijeli osmijeh o kojem ste oduvijek sanjali.

Tajna holivudskog osmjeha, samo uz WHITE GLO pronađite ekskluzivno u drogerijama KOZMO!

Objava za medije od: SELECT PR za KOZMO

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)