Odličan interes za koncert Gorana Bregovića u Areni Varaždin 30.11.

goran bregovic

Odličan interes za koncert Gorana Bregovića u Areni Varaždin 30.11.

Za predstojeći koncert Gorana Bregovića u Areni Varaždin vlada odličan interes, a organizatori očekuju da će 30. studenoga 2013. u Varaždin pohrliti Bregini fanovi iz svih krajeva Hrvatske.

„Ulaznice se dobro prodaju i zanimanje publike za ovaj etno spektakl je uistinu odlično,“ kaže Neven Buljan, upravitelj Arene Varaždin koja je ujedno i organizator ovog koncertnog spektakla.

Bit će to uistinu jedinstvena prilika da prije isteka godine uživamo u nastupu jednog od najpopularnijih i najcjenjenijih world music glazbenika u Europi, koji će u Areni Varaždin nastupiti s velikim orkestrom i publiku držati na nogama puna dva sata!

Nakon koncerta u Varaždinu, karizmatični kompozitor i glazbenik nastupit će još prije isteka godine 7. prosinca u Gentu, u Belgiji, a potom će se u potpunosti posvetiti svom velikom koncertu u Sarajevu, 19. prosinca, u dvorani Zetra, kojeg je zamislio kao promociju svoje novoosnovane Fondacije “Gorica – Goran Bregović”, koja će učenike i studente romske nacionalnosti podržavati kroz stipendije za glazbeno obrazovanje. Promocija i koncert zamišljeni su kao  “Saso Mange – večer donatora” na kojoj će se prikupljati prva novčana sredstva za Fondaciju, a  na događanju će se okupiti i  najveće zvijezde regije, Severina, Vlatko Stefanovski, Gibonni, Tonči Huljić i drugi. S Bregovićem će u Zetri nastupiti i nepoznati ali talentirani mladi romski pjevači koji će imati priliku pjevati  s popularnim glazbenim zvijezdama.

Po ulaznice za Bregin varaždinski spektakl treba svakako požuriti čim prije, a one se  u pretprodaji mogu kupiti u sustavu Eventima te na sljedećim prodajnim mjestima:

Varaždin :
– Bistro TIME OUT (dvorana)
– Suvenirnica VARAŽDINSKIH VIJESTI
– trgovine BRANKA

Čakovec :
– Radio 1
– caffe bar ARCUS
– DOMINO bar Palovec

Koprivnica :
– Šareni dućan

Objava za medije od: PR management

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)