Svaki zalogaj žvačite 30 puta
Kako biste izbjegli prejedanje i brže osjetili sitost svaki zalogaj žvačite 30 puta...

Svaki zalogaj žvačite 30 puta

 

Kako biste izbjegli prejedanje i brže osjetili sitost svaki zalogaj žvačite 30 puta.

Ekstra vrijeme vam omogućava da uživate u svakom zalogaju.

Također, ako pravilno žvačete hranu radite mnogo toga korisnog za svoje tijelo. Osim, efekta mršavljenja enzimi u ustima rastvaraju hranu i eliminiraju potencijalno štetne bakterije koje mogu biti prisutne u hrani, a nutrijenti će se kasnije lakše apsorbirati.

 

 

Izdvojene teme

» POTROŠNJA KALORIJA » TABLICA KALORIJA » INDEKS TJELESNE MASE » DEPILACIJA » KONTRACEPCIJA » DEPRESIJA » ČAJEVI » VITAMINI I MINERALI » DIJETA » ZDRAVA PREHRANA

 

 

Sponzorirane teme

 


  

 

IZJAVA O ODRCANJU ODGOVORNOSTI: Svi sadržaji namijenjeni su samo općenitom informiranju i ne mogu se tretirati kao zamjena za medicinski ili stručni savjet. Ni jedan dio COVERmagazin-a ne podrazumijeva nikakvo jamstvo, ni obvezu, te autori ne prihvaćaju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primjenom sadržanih informacija. Svi tekstovi i članci i informacije u njima su samo neobavezni savjeti. Koristite ih na svoju osobnu odgovornost i rizik. COVERmagazin, ni autori članaka ne preuzimaju nikakvu odgovornost za prijedlog dan u članku. Izražena mišljenja su osobna stajališta i COVERmagazin ne preuzima odgovornost za ista. O svakom pitanju, prijedlogu ili informaciji iz teksta konzultirajte stručnu osobu ili liječnika.