20. travnja 2024.

Roditeljstvo i djeca

COVERmagazin.com

Ideje poklona za Valentinovo – Što je najbolji poklon za Valentinovo?

Srdačne čestitke, cvijeće, romantičan izlet, veliko čokoladno srce, torbica u obliku srca...

Ideje poklona za Valentinovo

Kako se Valentinovo približava vjerojatno razmišljate što možete pokloniti partneru na ovaj poseban dan. Evo nekih privlačnih ideja za klasične poklone za Valentinovo, a ispod ćete pronaći savršene i ideje za najbolje poklone koje možete pokloniti partneru bilo na Valentinovo ili bilo koji drugi dan.

Srdačne čestitke, cvijeće, romantičan izlet, veliko čokoladno srce, torbica u obliku srca, knjiga ljubavnih pjesama, košulja ili majica jednaka za nju i njega, narukvica s datumom susreta, ogrlica ili narukvica sastavljena od malih srdaca, prsten u obliku vrpce s napisanom nekom ljubavnom rečenicom, velika kutija u obliku srca, CD ljubavnih pjesama, mačkica ili neka druga životinja, par smiješnih papuča, mali srebrni okvir u obliku srca, probušena školjka vezana srebrnim ili zlatnim lančićem.

Što je najbolji poklon za Valentinovo?

Iznad su nabrojeni materijalni pokloni koji u romantičnom smislu izražavaju zaljubljenost i partneru sugeriraju kako smo zaljubljeni. Međutim, više od ovoga su nematerijalni pokloni koje možete pokloniti na Valentinovo ili bilo koji drugi dan. To su najbolji pokloni koje jedna osoba drugoj može dati i najbolji način na koji možete pokazati privrženost u romantičnoj vezi.

Romantičnu vezu potrebno je njegovati i brinuti o njoj. Nema brzih trikova ili metoda na koje možemo popraviti učinjenu štetu, pa makar se radilo i o Valentinovu, ali možemo se potruditi da do „velike” štete nikada ni ne dođe poklanjajući svakodnevno najvažnije i najznačajnije što se pokloniti može, ljubav, poštovanje i pažnju.

  • zainteresiranost

Pokažite partneru da ste zainteresirani za njegov život i da ste ga voljni slušati. Obratite pažnju na partnera. Pažljivo ga slušate i pokušajte razumjeti. Kada vam partner nešto priča slušate li zaista ili se pretvarate da slušate dok ste mislima negdje sasvim drugo.

  • zaljubljenost

Postoje mnogobrojni načini na koje možete pokazati partneru da ste zaljubljeni u njega, a oni najpoznatiji su držanje za ruke, sjedenje blisko jedno uz drugo, zagrljaj…

  • briga

Odvojite vremena u svome zauzetom rasporedu kako biste pitali partnera kako mu je protekao dan, pokažite da ste i vi zabrinuti oko onoga što njega brine, pokažite da razumijete ako kaže da je imao naporan dan… Dajte partneru do znanja da je i vas briga ako je on ili ona zabrinut.

  • cijenjenje

Razmislite o stvarima koje cijenite na partneru. Što ste najviše cijenili kada ste ga upoznali? Prizovite sjećanja. Osim toga zahvalite partneru i pokažite da cijenite sve što čini za vas i vašu obitelj. Ističite ono pozitivno što iskreno cijenite.

  • razumijevanje

Na verbalne i neverbalne načine pokažite partneru da slušate i da pokušavate razumjeti ono što vam govori. Pokušajte i recite kako se trudite razumjeti situaciju iz njegovog kuta. Ponovite partnerov kut gledišta naglas u raspravama kako biste bili sigurni da razumijete prije nego što izrazite svoje mišljenje. Pokažite partneru kako se trudite razumjeti i da pažljivo slušate umjesto da donosite prebrz vlastite zaključke.

  • prihvaćanje

Vjerojatno se ponekad nađete u situaciji da se ne slažete s partnerom. Ponekad vam se ne sviđaju svi njegovi postupci ili ono što govori, ali i dalje možete to poštovati. Prihvatite partnera onakvog kakav je bez obzira što vam se u nekim aspektima ne sviđa njegovo ponašanje ili stav.

  • srdačnost

Nikome život nije uvijek bajka, ali nemojte biti previše ozbiljni i strogi. Budite razigrani, zabavni, šalite se, smijte i smiješite… Pronađite načine da provodite vrijeme u aktivnostima koje su vam zabavne i koje vas uveseljavaju. Vesele vijesti uvijek podijelite prvo s partnerom.

Uspješna romantična veza s partnerom zahtijeva zrelost i pažnju. Najljepši poklon koji možete pokloniti partneru za Valentinovo je ljubav, a ona se najbolje reflektira kroz nabrojeno iznad. Kada poklanjate redovito poklone nabrojene iznad, tada pada potpuno u drugi plan konkretan poklon za Valentinovo, jer vam je svaki dan kao Valentinovo s poklonima ili bez njih.

Vezani pojmovi:

Valentinovo

Pokloni za Valentinovo

Pokloni