COVER MAGAZIN je life & style online magazin.

 

Cover Magazin Sastavni dio COVER MAGAZINA je 6 portala Cover Magazin


Cover Magazin COVERmagazin.com - life & style portal sa savjetima o unapredenju života, ukljucujuci modu, zdravlje, ljepotu, trudnoću, odgoj djece, selfhelp i mnogo drugih zanimljivih tema. Najčitanija kategorija je MODA, zatim TRUDNOĆA I DJECA, a u stopu ih slijede LJEPOTA, UREĐENJE DOMA, LJUBAV, ZDRAVLJE, KARIJERA I RECEPTI.

Portal ima preko 1.000.000 posjeta mjesečno, te je najčitaniji life & style portal u Hrvatskoj.

Cover Magazin Mstil - lifestyle portal za muškarce.

Cover Magazin Tehton - jedinstveni projekt na hrvatskom web prostoru namijenjen mladima i onima koji se tako osjecaju, a koji obraduje teme komunikacije na internetu, a posebno društvenih mreža.

Cover Magazin Prirodni lijek - društvena mreža s opsežnom bazom informacija o kucnom lijecenju i prevenciji bolesti, gdje čitatelji razmjenjuju svoje znanje o prirodnom liječenju.

Cover Magazin Mobil-fit - stranica je potpuno prilagodena mobilnim telefonima s jednostavnim savjetima za tjelovježbu osobama koje nemaju puno vremena.

Cover Magazin Kozmetika - stranica na kojoj čitatelji razmjenjuju iskustva vezana uz pojedine kozmetičke proizvode.

Ukoliko se želite oglašavati na COVER MAGAZINU pogledajte opcije oglašavanja i cjenik na linku ispod ili nas kontaktirajte na mail marketing@covermagazin.com.

OGLAŠAVANJE- više o mogućnostima oglašavanja i cjenik